DA LI NEKO ZNA GDE MOZE DA SE KUPI FILTER GORIVA KOJI SE NALAZI U SAMOJ PUMPI, TJ KUCUSTU PUMPE KOJA SE NALAZI U REZERVOARU. U PITANJU JE SAAB 93 SS 2003 GOD. 1.8T.
ILI NEKI ZAMENSKI FILTER AKO MOZE OD DRUGOG AUTA?
TAKODJE ME INTERESUJE ODGOVARA LI OD KAKVOG DRUGOG AUTA REGULATOR PRITISKA BENZINA KOJI STOJI NA MAGISTRALI OD DIZNI
JE OBA OVA DELA NISAM MOGAO DA NADJEM NOVO U SRBIJI
FILTER GORIVA
- Petar
- Pridružio se: 22 Avg 2014, 19:40
Re: FILTER GORIVA
Nisam siguran da li moze da se mijenja to je sito to dodje u kompletu sa pumpom.
Regulator sam ja nasao kod Svete oko 100 eura je bio...
Regulator sam ja nasao kod Svete oko 100 eura je bio...
- pepi
- Pridružio se: 20 Nov 2018, 22:58
100 E REGULATOR ZA BENZINCA , NALAZIO SAM NA EBAY I NEKIM SAJTOVIMA ZA 30 DOLARA NAVODNO ORGINAL BOSH, JA SAM IVADIO TO SITO ILI TI FILTER I AUTO RADI NORMALNO ZA SADA JOS PAR VOZNJI PA DA VIDIM MOZE LI IMA PAR STVARI KOJE MORAM DA PROVERIM JOS. HVALA DRUG
- Vlaisavljević
- Pridružio se: 21 Apr 2015, 14:22
regulator pritiska 100evra?
jesi zvao Gazelu, Euro07, Kit Komerc, Wint?
jesi zvao Gazelu, Euro07, Kit Komerc, Wint?
- alonso
- Pridružio se: 15 Jan 2019, 00:16
I ja sam par puta na forumu čuo da je taj regulator 100e kod svete. KD je skoro u drugoj temi napisao da bi sve u suštini moglo da se naruči preko gazele ili euroauta ako nema trenutno na stanju.
Na skandix-u ti je on oko 30 evra, pa čak i sa poštarinom od još 30 evra opet uštediš 40, a verujem da može da se naruči preko gazele ili euroauta (a možda i već imaju na stanju)
Na skandix-u ti je on oko 30 evra, pa čak i sa poštarinom od još 30 evra opet uštediš 40, a verujem da može da se naruči preko gazele ili euroauta (a možda i već imaju na stanju)
- pepi
u Kit komercu , kazu da nisu nikada ni imali taj deo. ovih dana cu pokusati nesto pa cu javiti sta sam ucinio ako uspem
- kd23se4
- Site Admin
- Pridružio se: 26 Dec 2011, 00:00
Kit Komerc kada kaze "nikada nismo imali" znaci nista od porucivanja, kod Gazele i Euroauta mozes da porucis delove koje nikad nisu imali. Takodje kod Euroauta imaju neku kombinaciju gde za par dana nabave deo iz inostranstva, mozda je 30% skuplje, al ne gubi se vreme.
Ali sta god da porucujete: MORA DA SE IMA BROJ DELA!!!
Idite na sajt Skandix-a ili Daparto ili google-ajte, jer imali smo pre neki dan situaciju sa nasim predsednikom - covek zvao za neki deo "nemamo", kad smo nasli broj "eee moze da se poruci".
Kaze se ANLASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0 ... 0%B5%D1%80, a ne ALNASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0 ... 0%B5%D1%80
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
- pepi
hvala na pomoci , sada znam sta mi je ciniti sa regulatorom al ostaje problem glupe pumpe, kupio sam ulozak now 80 e al problem i dalje je taj filter koji stoji u kucistu a koji je truo nacisto ne znam kako al jedino sam mogao da ga izvadim tj elektricar je to radio, ako nekoima neko kuciste od pumpe nek se javi pozz
- Petar
Nasao sam dva sita u garazi...
Ovo su od moga saab 2.0t 129 kw. Sjutra cu ih slikat pa cu ih postavit da vidis jeli to to.
Ako budu moramo rijesit jos jedan problemcic kako da ti ih posaljem ja iz Crne Gore
Ovo su od moga saab 2.0t 129 kw. Sjutra cu ih slikat pa cu ih postavit da vidis jeli to to.
Ako budu moramo rijesit jos jedan problemcic kako da ti ih posaljem ja iz Crne Gore
- pepi
Vazi ma nije problem nije CG preko sveta
- Petar
- pepi
Brat nije i to problem već drugi filter, Long life što stoji u sklopu pumpe hvala inače na trudu , respekt za pomoć