Jel zna neko gde bi mogao da nabavim Hirsch mapu za 9-3 1.9tid 2007god? :)
Gledao sam na njihovom sajtu, ali oni upucuju na salone i "ovlascene" servise po Evropi, za Srbiju naravno nema nista.
Hirsch mapa
- DjurAzZ
- Pridružio se: 31 Mar 2017, 10:51
Re: Hirsch mapa
Nevermind.
Srbiju su stavili kao "rest of the world", a ne kao Evropu.
Pise da radi autopromet, a kolko vidim oni su i ovlasceni servis za Opel.. zvacu sutra da proverim.
Srbiju su stavili kao "rest of the world", a ne kao Evropu.
Pise da radi autopromet, a kolko vidim oni su i ovlasceni servis za Opel.. zvacu sutra da proverim.
- goransaab
- Pridružio se: 12 Feb 2014, 15:23
Ako hoćeš nešto da radiš s mapama, preprouka je Dejan i Safe Chip Tuning https://safe-chip.com/ veoma pozitivna iskustva, pre bilo čega ideš na valjke i test sistema, a potom čovek podešava mapu po mogućnostima i željama.
- DjurAzZ
Hvala Gorane. Razmislicu jos sta i kako, cuo sam se i sa dexterhack88 sa foruma, pa cu videti sta cu posle praznika... Sigurno neku ekonomicniju varijantu. :D
U medjuvremenu, zvao sam Autopromet, i slao mailove "oficijalnim" Hirsch dilerima iz Hrvatske, Rumunije, Grcke, Bugarske itd.. cisto da se raspitam. Niko od njih vise ne radi Hirsch. Pisao sam Hirsch-u direktno, i kazu da mogu poslati alat sa kojim bi ubacio Hirsch mapu sam, po ceni od EUR 990, sa ukljucenom postarinom... Ludilo.
Sve u svemu, mislim da je isplatljivije naci auto koji vec ovo ima, nego raditi naknadno. Ali eto, ostavljam info ako nekome nekad zatreba.
U medjuvremenu, zvao sam Autopromet, i slao mailove "oficijalnim" Hirsch dilerima iz Hrvatske, Rumunije, Grcke, Bugarske itd.. cisto da se raspitam. Niko od njih vise ne radi Hirsch. Pisao sam Hirsch-u direktno, i kazu da mogu poslati alat sa kojim bi ubacio Hirsch mapu sam, po ceni od EUR 990, sa ukljucenom postarinom... Ludilo.
Sve u svemu, mislim da je isplatljivije naci auto koji vec ovo ima, nego raditi naknadno. Ali eto, ostavljam info ako nekome nekad zatreba.
- trx88
- Site Admin
- Pridružio se: 30 Okt 2016, 16:44
Pogledaj i Maptun.
Trenutno im je sajt down, ali isto imaju foru da sam odradis remap. Uz uputstva, naravno. :)
Trenutno im je sajt down, ali isto imaju foru da sam odradis remap. Uz uputstva, naravno. :)
9-3 1.9 TiDS (2005)
- DjurAzZ
Hvala. Pogledacu sta imaju. :D
Iz radoznalosti, ispitao sam coveka iz Hirscha u vezi 1.9TiD Z19DTH od 150ks. Kaze da ipak vise ne prodaju mape za njega, tako da ih nece biti ni kod preprodavaca. Ona cena gore bi bila za ostale modele/motore. Mislim da je oko EUR 550, bez alata i slanja istog postom.
Mozda postoji dobra dusa koja ima 9-3ku sa ovim motorom, i Hirsch mapom, koju bi mozda mogli da iskopiramo sa ECU. :))
Iz radoznalosti, ispitao sam coveka iz Hirscha u vezi 1.9TiD Z19DTH od 150ks. Kaze da ipak vise ne prodaju mape za njega, tako da ih nece biti ni kod preprodavaca. Ona cena gore bi bila za ostale modele/motore. Mislim da je oko EUR 550, bez alata i slanja istog postom.
Mozda postoji dobra dusa koja ima 9-3ku sa ovim motorom, i Hirsch mapom, koju bi mozda mogli da iskopiramo sa ECU. :))
- trx88
- Site Admin
- Pridružio se: 30 Okt 2016, 16:44
U nekom momentu sam naisao na ovo, ali ne znam sta da mislim...
https://www.chipexpress.com/products/sa ... oxes/1953/
https://www.chipexpress.com/products/sa ... oxes/1953/
9-3 1.9 TiDS (2005)
- alonso
- Pridružio se: 15 Jan 2019, 00:16
To je jedan od onih "čip boksova" cela filozofija njegovog funkcionisanaj je podizanje pritiska u rail-u i na taj način dobijanje malo snage i boljeg odziva na gas. Lično bih pre gledao nešto od firme RaceChip (mislim da je izvorno nemačka firma, ali ima ih svuda po svetu, i cena je tako oko 250-300e ).
Svakako bih pre to uradio nego neki "čiptjuning" za 50-100e
Dobijeno je "manje snage" za uložen novac, ali za mene dovoljno s obzirom na tu dozu sigurnosti i u principu znaš šta si dobio...
Svakako bih pre to uradio nego neki "čiptjuning" za 50-100e
Dobijeno je "manje snage" za uložen novac, ali za mene dovoljno s obzirom na tu dozu sigurnosti i u principu znaš šta si dobio...
- DjurAzZ
Slazem se. Nije mi nesto primamljivo.
Ako bi vec dao tolko para, mozda bi pre uradio neki tuning od Nordic-a. Mada, s obzirom da je dizelas, mislim da je bolja i jeftinija varijanta uraditi neki normalan chip tuning u nekom dobrom servisu.
Ako bi vec dao tolko para, mozda bi pre uradio neki tuning od Nordic-a. Mada, s obzirom da je dizelas, mislim da je bolja i jeftinija varijanta uraditi neki normalan chip tuning u nekom dobrom servisu.
- kd23se4
- Site Admin
- Pridružio se: 26 Dec 2011, 00:00
Kaze se ANLASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0 ... 0%B5%D1%80, a ne ALNASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0 ... 0%B5%D1%80
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
- VladimirS
- Drug Član
- Pridružio se: 16 Mar 2014, 13:01
Vidi kod Kikija.