Koliko antifriza treba za 1.9 110kW? Da li je moguce da sam ja dobro procitao - sedam litara?!
Koji ste stavljali?
Znate li ko uvozi Paraflu?
Razne tečnosti - Migracija sa "BLIC PITANJA"
- Minketa
- Pridružio se: 01 Okt 2018, 22:48
Re: BLIC PITANjA
Zna li neko gde ima da se kupi destilovana voda? Gde god sam usao imaju samo demi vodu.
- Vlaisavljević
- Pridružio se: 21 Apr 2015, 14:22
demi voda je u svari destilovana voda....
Demineralizovana.
Demineralizovana.
- Minketa
Jezicki posmatrano destilovana = demineralizovana, voda. Medjutim, demi voda koju nalazimo na svakom cosku je na najnizem stepenu cistoce (i primerena je peglama, a ne mesanju sa antifrizom). Stalker je nasiroko pisao o tome. Trazim nesto kvalitetnije, kad sam se vec otvorio za antifriz.
- stevak
- Pridružio se: 30 Jan 2014, 13:09
Pravo mesto za traženje je apoteka ali nerado prodaju ako uopšte i hoće da prodaju. Drugo mesto je moja komšinica koja je sad skoro dala oko 4k evra za uređaj za prečišćavanje, ozoniranje, trte mrte...nisam je ni slušao jer mi je zvonilo u ušima od cifre
ex SAABotražitelj <9000CS>
- Minketa
Re: Razne tečnosti - Migracija sa "BLIC PITANJA"
Uzeo sam demi vodu na NIS pumpi, nisam imao dovoljno vremena da trazim dalje. Na prolece me ceka veliki servis pa ce to biti sledeca prilika da izjurim neku postenu vodu i promenim antifriz. Elem, promenio sam termostat, i majstor nije umeo da ispusti sav antifriz. Na hladnjaku ima slavina, tuda je izaslo nekih cetiri litre. Posten je i disciplinovan, i nema nista protiv da gledam dok radi, i zato i idem kod njega, ali treba jos da uci o SAABu.
Moze li neko da podeli mudrost, molim vas, kako da ispustim sav antifriz? Sedam litara stane, jesam li u pravu?
Moze li neko da podeli mudrost, molim vas, kako da ispustim sav antifriz? Sedam litara stane, jesam li u pravu?