Na prekidacu nema taster za prednje maglenke (samo za zadnju),a situacija na prednjoj resetkici (grilu) je kao na slici.
Dali neko ima iskustva sa ovom problematikom i kolike su sanse da je instalacija vec sprovedena.
Hvala na odgovorima

Na glavni prekidac mislim za svetla ,fabricki ja niam imao za maglenke dodatni taster a ti vidim imas.verovatno imas prekid u zicama unutar njega ili negde na toj liniji do maglenki.alonso je napisao: ↑02 Nov 2020, 00:09E o kakvom se prekidaču radi i kako to baš "funkcioniše" ?
Meni su pre par dana maglenke prestale da rade same od sebe.... Pa je možda tu caka?
Nema nikakve greške na tabli ... kada pritisnem dugme, simbol za upaljene maglenke uredno radi... Al ne svetle, ni leva ni desna... Nisam proveravao sijalice još uvek, ne verujem baš odmah u to da su obe crkle istovremeno![]()
A opet sam u servisnom uputstvu pročitao da kada crkne sijalica, SID to prikazuje... što kod mene nije slučaj
Osigurače sam takođe otpisao, s obzirom da nema jedinstven osigurač samo za maglenke... nego je recimo jedan osigurač za levu maglenku, levu poziciju, kratko svetlo... a ta sva svetla rade
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost