Daljinsko zatvaranje i otvaranje prozora, comfort close opcija...

Korisnikov avatar
alonso
Pridružio se: 15 Jan 2019, 00:16

Re: Daljinsko zatvaranje i otvaranje prozora, comfort close opcija...

Postod alonso » 12 Dec 2019, 20:12

Mali update koji sam zaboraivo da napišem još tada kad sam pitao ovde... Par puta sam još skidao akumulator pa sam se zezao sa ovom kalibracijom... Ne znam šta sam pogrešno radio prvi put, ali uglavnom sve radi kako je @trx88 objasnio.... Sve prozore osim vozačevog sam uspeo da kalibrišem... On valjda ima problem sa tim modulom u vratima... A verovatno sam njega više puta probao kada sam prošli put rekao da ne uspevam...

Korisnikov avatar
trx88
Site Admin
Pridružio se: 30 Okt 2016, 16:44

Postod trx88 » 13 Dec 2019, 22:49

Čudno je što neće...
Modul bi trebalo da radi ako imaš kontrolu nad ostalim prozorima, kao i nad otključavanjem/zaključavanjem vrata i podešavanjem retrovizora.
Probaj retardiranu stvar - skini konektor na vratima, očisti ga kontakt sprejem i vrati.

Sent from my BBB100-2 using Tapatalk

9-3 1.9 TiDS (2005)

Korisnikov avatar
alonso
Pridružio se: 15 Jan 2019, 00:16

Postod alonso » 14 Dec 2019, 00:23

Pa da... eto radi zaključavanje, otključavanje, spuštanje i podizanje bez problema... Čak hoće i ona onaj "potpuni pritisak" dugmeta na trenutak spusti prozor do kraja (da ne moram da držim dugme do kraja). Ipak, tako neće da ga podigne iz jednog poteza, dok ostale koji su kalibirisani hoće (na jače povlačenje dugmeta).

Čak sam ubeđen da prvi put kad sam to isprobao, da je spuštao sve prozore... Tako sam i ovde napisao.. Posle bilo neko skidanje akumulatora i eto... A pričao sa prethodnim vlasnikom, kaže mi da nije radilo podizanje daljincem na vozačevim vratima ni pre i siguran je u to...

Korisnikov avatar
trx88
Site Admin
Pridružio se: 30 Okt 2016, 16:44

Postod trx88 » 14 Dec 2019, 00:25

Ako ti ništa drugo ne upali, probaj da odeš na Tech2, pa da očitaju parametre i da vide da li je neka opcija isključena.

Sent from my BBB100-2 using Tapatalk

9-3 1.9 TiDS (2005)

Povratak na “SAAB 9-3 SS MY 2003-”