Saab 900 Turbo EV-1
- HIRSCH
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 00:00
Re: Saab 900 Turbo EV-1
.... sta je ovo???
...ovo nisam ja nakacio ne razumem..
...ovo nisam ja nakacio ne razumem..
- Carlsson
- Pridružio se: 25 Dec 2011, 00:00
ti nakacio al' u drugu temu...posto vidis da pravim razmjestaj ovo je sad premjesteno ovde
[link_open=http://www.saabclubserbia.rs]SAAB CLUB SERBIA[/link_open]
- AERO
- Pridružio se: 25 Dec 2011, 00:00
U pravu je Carlsson-e nas uvazeni clan HIRSCH.Nije on stavio
U starom rasporedu (pre nego sto si premestao) ja sam krenuo da redjam edicije.Nakon jedne ( mislim speeder-a),HIRSCH kaci smajlija "bravo" (ovaj prvi u prvoj poruci)
Da ne bi poruka bila samo sa smajlijem,ja je otvaram i lepim u njegovu poruku EV-1....i nastavljam sa svojim redjanjem,stim sto u prvoj sledecoj mojoj poruci pocinjem sa "HIRSCH " ,racunajuci da ce shvatiti o cemu se radi.....medjutim,od kad je prodao auto svrati jednom u mesec dana na forum pa ne prati "fabulu radnje"
Ti normalno,ne znajuci sve ovo,prenosis mu zateceno stanje pre premestanja i razdvajanja tema.
Ajdmo sad na EV-1
U starom rasporedu (pre nego sto si premestao) ja sam krenuo da redjam edicije.Nakon jedne ( mislim speeder-a),HIRSCH kaci smajlija "bravo" (ovaj prvi u prvoj poruci)
Da ne bi poruka bila samo sa smajlijem,ja je otvaram i lepim u njegovu poruku EV-1....i nastavljam sa svojim redjanjem,stim sto u prvoj sledecoj mojoj poruci pocinjem sa "HIRSCH " ,racunajuci da ce shvatiti o cemu se radi.....medjutim,od kad je prodao auto svrati jednom u mesec dana na forum pa ne prati "fabulu radnje"
Ti normalno,ne znajuci sve ovo,prenosis mu zateceno stanje pre premestanja i razdvajanja tema.
Ajdmo sad na EV-1
- HIRSCH
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 00:00
aj sad kada mi je inputirano ovde svasta, kada mi je nametnuta ova tema i kada sam "izvredjan " onda je red da i ja stavim nesto...
salim se
salim se