BELA LISTA - POHVALE ZA SARADNJU - KUPOVINU,PRODAJU
- Slavisacs
- President Saab Club
- Pridružio se: 17 Okt 2012, 00:00
- Kontakt:
BELA LISTA - POHVALE ZA SARADNJU - KUPOVINU,PRODAJU
Saab 9-3 MY07
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
- janakis
- Pridružio se: 30 Dec 2012, 00:00
Re: BELA LISTA - POHVALE ZA SARADNJU - KUPOVINU,PRODAJU
Ista priča i za pohvale,svi kriju dobrog majstora....
I prodavca delova...
I prodavca delova...
- kd23se4
- Site Admin
- Pridružio se: 26 Dec 2011, 00:00
Re: BELA LISTA - POHVALE ZA SARADNJU - KUPOVINU,PRODAJU
Evo ja ne krijem:
Auto Mika - Marko, majstor za svaku pohvalu - nije specijalizovan za Saab, ali mehaniku i osnovnu dijagnostiku (OBD II) bez greske. Covek radi kad zakazes samo tebe taj dan, nema uletanja odlaganja - imaju svoju prodavnicu delova tako da mozes da doneses, ali ne moras, svoje delove. Ako nesto ne zna da radi odmah ti kaze, nema zavlacenja.
Aleksandar - Aca - Beka - sada u Vinogradskoj - specijalista za "teske stvari", mislim da svi problemi ovog grada zavrse kod njega........nekad bio omiljena adresa za V6 japance za americko trziste, koje niko nema pojma da radi.........radio Subarue, znam bar za 5-6 Saabova koje je posedovao (900og, 2-3 9000, 9-5)............zjban je za vreme, ne radi brzo, moze da ti auto ostane zaglavljen nedeljama, ali resi problem
Sa cenama su obojica jeftiniji od ovih "ovlascenih" Saab servisa
Auto Mika - Marko, majstor za svaku pohvalu - nije specijalizovan za Saab, ali mehaniku i osnovnu dijagnostiku (OBD II) bez greske. Covek radi kad zakazes samo tebe taj dan, nema uletanja odlaganja - imaju svoju prodavnicu delova tako da mozes da doneses, ali ne moras, svoje delove. Ako nesto ne zna da radi odmah ti kaze, nema zavlacenja.
Aleksandar - Aca - Beka - sada u Vinogradskoj - specijalista za "teske stvari", mislim da svi problemi ovog grada zavrse kod njega........nekad bio omiljena adresa za V6 japance za americko trziste, koje niko nema pojma da radi.........radio Subarue, znam bar za 5-6 Saabova koje je posedovao (900og, 2-3 9000, 9-5)............zjban je za vreme, ne radi brzo, moze da ti auto ostane zaglavljen nedeljama, ali resi problem
Sa cenama su obojica jeftiniji od ovih "ovlascenih" Saab servisa
Kaze se ANLASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0 ... 0%B5%D1%80, a ne ALNASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0 ... 0%B5%D1%80
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)