Ja mislim da je Nikoli najpametnije da kupi auto sa mehanickim problemom - naravno napolju.....Ako sam ga lepo razumeo u jednom njegovom postu,cini mi se da je rekao da je najveca bojaznost kod njega ,eventualni kvarovi koji se ne mogu predpostaviti golim okom prilikom kupovine.....Takav ,koji se nece pokvariti - naravno ne postoji,ali kako cenim da bi voleo da se vozi za tri soma na njegovo ime sa plinom...onda samo neki sa koknutim motorom ,pa da ga on spakuje ovde (sto mi zovemo generalna),da osvezi turbinu ,i po ovoj nasoj poznatoj recepturi,taj ce posao stati u 1000e.Za 300-500e nek ga doteraju,za 500 carina i tablice,za 500e plin.....i ostaje 500e budzeta za stranca pokvarenog.
Izvodljivo je,ali mora da se prate oglasi
svi (I,NL,D,B,A).....ali jedino tako moze da se zaokruzi u tri soma ,i ajd da kazemo da je miran jedno izvesno vreme,jer bi znao sta je uradio pod haubom.
Da bi imao predstavu kako izgleda nesto sto kosta 500e i pokvaren motor,evo ti najsveziji primer od pre sedam dana (iz SWE - ovaj ide u kobasice):
....ili onaj oglas sto sam okacio pre neki dan za 700e iz Nemacke.Taj za 700 je u voznom stanju(pali ,radi ,ide) .....ali verovatno do prve krivine....
U svakoj drugoj opciji,kada kupujes ovde na placu ili oglasu,koliko budes dao prodavcu na ruke,racunaj soma na to u njega provereno(ako pricamo o ovima od 3000e).Oko 200e su ti tablice,a ovaj kusur do soma,samo moze da bude iz recimo 2 puta da se sabere,jer cenim da nece zakovati do kuce.
Ovo ti je sve matematika bez "aksesoara" ( gume,akumulator,felne,i te zezancije)...