AERO je napisao:Stranger in the night![]()
Cenim da bi mogao uskoro da se pojavi u oglasima .....
Ispred marketa IDEA - Nehruova 56b, Blok62, Novi Beograd, auto je ispred ulaza u apoteku koja je u tom marketu.
Ja sam imao dva 3.0 automobila, XM 3.0 V6 i BMW 730i. Citroen je trosio 16-17 po gradu, BMW nije silazio izpod 18 (ako sipas lose gorivo, ode na 25). Bas me zanima kako sa potrosnjom stoji SAAB.AERO je napisao:Opet ti spominjes "glave"![]()
![]()
![]()
Ima nas clan onu 3.0 9-5icu.....odo bas sad da ga pitam kakav je sa potrosnjom ako vec nije spomenuo![]()
AERO je napisao:Opet ti spominjes "glave"![]()
![]()
![]()
Ima nas clan onu 3.0 9-5icu.....odo bas sad da ga pitam kakav je sa potrosnjom ako vec nije spomenuo![]()
Ovde KLIK se u temi o ovim motorima,pojavljuje potrosnja benzina,e sad mene zanima potrosnja plina.zodiac je napisao:Ja sam imao dva 3.0 automobila, XM 3.0 V6 i BMW 730i. Citroen je trosio 16-17 po gradu, BMW nije silazio izpod 18 (ako sipas lose gorivo, ode na 25). Bas me zanima kako sa potrosnjom stoji SAAB.AERO je napisao:Opet ti spominjes "glave"![]()
![]()
![]()
Obrati paznju OVDE...vidis da ima jos jedna tema "saab ponuda iz Srbije" koja je zakljucana ( ima 40 strana) ....Mozda je tuSlavisacs je napisao:Sve sam pregledao,redom 1......38,mozda sam preskocio![]()
Boki je napisao:Gledao sam ga popodne,ucinio mi se interesantan na prvi pogled,lagana egzotika motor 3.0,nema ih previse a i nece ga niko pa ko veli idem da se malo cenkam ako je skoljka kako treba pre svega.kaze moze pare,menjaza,moze svasta,cena nije fiksna,medjutim kad sam pozvao ispade cena fiksna a zamena za neka mala kola tipa punto,206 sl.E sad,stoji vise od godinu,menjano kaze sve na trapu,enterijer ok,sedista nisu propala,tek su se pojavile brazde u kozi.ali spolja sve sto nema na slikama nevalja.prednje desno krilo farbano promasena boja,zadnje desno krilo ulubljeno,fali na kraju branika ona crna plastika i malo ustinuta lajsna.napred hauba malo nagnjecena i branik izguljen ispod farova kao da se podvukao pod neki auto.akumulator skinut ali kaze pali na dodir i dobro radi.nisam proveravao to,nismo do toga stigli.ima nalepnicu saboter,moguce da je TAZZ-u poznat auto.toliko
Da nijeSlavisacs je napisao:AERO je napisao:Stranger in the night![]()
Cenim da bi mogao uskoro da se pojavi u oglasima .....
Ispred marketa IDEA - Nehruova 56b, Blok62, Novi Beograd, auto je ispred ulaza u apoteku koja je u tom marketu.
![]()
Ovaj,pise cs,ima ona narodna:Na tarabi....AERO je napisao:1995 Saab 9000 cs
2.200 €
OGLAS
Opis
auto u dobrom stanju , limarija dobra, motor odlican , garaziran, vredi pogleati.
Kontakt podaci
11082 Batajnica, Srbija
Beograd (širi)
Telefon 1: 062/320005
ovo je extra prilika, bar tako izgleda na slikamaBoki je napisao:A ovaj novi oglas:95 2.3 AERO 2001,MODEL 2002 na ime 3800!!!!!
OGLAS
Opis
Auto na ime kupca. Carina i porez su plaćeni, kupcu ostaje samo registracija. Auto je u odličnom stanju. Paket opreme Aero.
SLIKE
Kontakt podaci
Auto Centar Bili
32000 Čačak, Srbija
Moravički okrug
Telefon 1: 032/334-353
Telefon 2: 064/1-407-981
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost