OGLAS
SLIKE
Opis
Auto je mehanicki u savrsenom stanju,nikad nije udaran,farban...U prvoj boji...Malo je pokazao na levom rubu i sitna ostecenja na laku...jedino mu od elektronike ne rade maglenke,i ima tih par gresaka sto se tice limarije. . . nije registrovan. Uradjen je veliki servis, ociscene dizne, novi amortizeri, plocice, kaseta, lamela, korpa, cilindar, zamenjeno ulje u menjacu, nov bosch akumulator . . . . Ima el. podizace, el siber, el. ogledala, grejace u sedistima, grejace u ogledalima, centralna, ABS ima zimski i letnji set guma. Ima servisnu knjigu, ja sam drugi vlasnik u Srbiji, a cetvrti uopste. . . . Presao je 250000. . . Redovno je odrzavan.Nikad nije bio plin na njemu. Registracija za njega je 25000din. Dajem i plin za njega,koji planiram da ugradim. .. Cena je fiksna za kes i uz neki realan dogovor moze zamena za neki veci automobil sa motorom 2.0 pa navise,moze i moja doplata 200-300eur,Saab i Audi prednost.Moze i neki karavan,treba mi za posao...
Uskoro ga registrujem

i cena ide znatno gore.U zameni 1700eur... Nije mi hitno i nemojte mi nuditi nerealne stvari...Hvala.