Postod Gost » 14 Okt 2012, 18:18
komp mozda resava i decko sa altine,vrhunski elektronicar.meni resio lako par puta komp za opela 1.7di,dti isuzu motor,kao i neke druge kvarove nikad nije nista kostalo preko 250-300,a cesto i 100-120e......tamo je kod balija druga levo ulica....
Meni je auto lep,ravan,oprema slabija,ali bolje platno nego oguljena i smezurana koza,a na svakom 93ss je koza loseg kvaliteta u odnosuna 95.
REALNO skockan auto tip-.top za 3500e je primamljivo cini mi se.Pecati jesu ispreskakani ali to sam vec video mozda 2x od preko.meni je mozda sumnjiv poslednji pecat,mada ne mora da znaci.jako lepo ocuvan unutra,mozda i jeste 170hkm.
Imam svez primer,kupim u italiji auto kome su izgubili kljuc na placu,stajao im je 11meseci,dali ga jeftino jer je gore kljuc 550e kad nema nijednog a kod Paje Ristica u Zemunu dovezem na slepu i teram na kljuc za 175e.auto 2002god,136hkm.Cim auto ima neki problem moguca je niza km,mada neznaci,ali kad nema nikakav problem sigurno ima paklenu km u 95%slucajeva.pod haubom auto izgleda kao nov.Moja vectra sa istim motorom izgleda u odnosu na ovaj kao da ima +200hkm,a nema sigurno.
Ko ima novaca i zeli saab ovaj zavredjuje da se pogleda