stanje bar sa slika deluje vrhunski,jako lepo...

a to sto je farban ne mora da znaci nista, mozda je bilo kozmeticke prirode..ja cak i u srbiji znam mnogo ljudi koji su farbali haubu i branik zbog par sitnih tackica...ima nas raznih..
ja recimo imam problem jer se parkiram upravno na ulicu pod 90 stepeni i nizbrdica je...tako da onaj ko stane pored mene sa gornje strane pusti lepo vrata slobodnim padom i sve imam crte po vratima...uzas..isto tako onaj ko je ispod zbog uzbrdice gurne jace vrata i opet ostavi crtu sa druge strane... kao da ce vrata da stoje ako ih jace gurne...uzas.. mada mi ne pada na pamet da farbam zbog toga...unistise mi auto za dve godine u srbiji, a kada sam ga dovezao iz belgije bio bez tackice...

kao i ono kada se ljudi parkiraju pored mene a tockove skroz okrenu u stranu, i onda nervozno kada izlaze poleti auto,zaboravi kako mu stoji volan..samo cekam kada ce neko da me udari... jbm ti kulturu parkiranja i voznje i otvaranja vrata i sve u pm..

Svadjanje na forumu je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi...Cak i ako pobedis opet si retardiran!