Nasao sam moju poruku od 25.08. (kad sam isto nesto pametovao oko ovog teget 9-5 iz NS),i posto su tada bila aktuelna dva oglasa za taj auto,ja sam sve slike grupisao u ovu galeriju:
.......kao da sam znao da ce nam trebati
Elem,ono sto mi je zapalo za oko je sledece:
- Jel se i vama cini da su " suknjice" oko rucice menjaca na ove dve slike RAZLICITE ,ili ja fantaziram
Dalje.....ovo sto je Boki rekao :
Boki je napisao:
Ja tvrdim da restajling 2003-2004 kakav god bio nepostoji nigde u evropi ispravan solidno-dobar za 2500e i da ima manje od 200000km.
..je ULTRA tacno !!!!....i shodno tome ,nasumican primer uzeh mobile.de,ukucah 03ce/05to,OBAVEZNO limuzina (jer je jako bitno u ceni),OBAVEZNO 2.0 jel nam takav treba,i OBAVEZNO saltas,jel je ovaj teget takav.
Dobio sam SAMO cetiri (4) oglasa i gledajte cuda dalje.....prvi je Holandez (
KLIK ),od PET hiljada evra ,bez cuda i muda tih na koje se palimo (koze ,ventilatori u bulji itd),ali je ovaj sa NAP-ovim sertifikatom za kilometrazu ,koja je 118k

.
Znaci samo 30.000km manje od ovog naseg
Gledajte dalje cuda......Taj restilizovani budjavi holandez,koga niko nece napolju jel nema kozu i bla bla......ima NAVIGACIJU.!!!!....i to mi je ne znam koji primer veceras da sam natrcao da je volan plastican,sedista platno, ali da je GPS u njemu.
To je sve manje bitno,od ovog sto mi se mota po glavi:
-Sta je to bilo u ovom teget iz NS,kad je neko izvadio " to nesto" ,i u njega stavio CD.Da je neko stavio kasetas - kapirao bih,ali ako je neko stavio cd,onda je svakako pucao na bolje ,pa drpio navigaciju koja je bila tu.
Jel?...logicno!?....izuzev ako me ne ubedite da je neko zbog izlizanih dugmica menjao kasetofone,pa onda terao auto na Tech2 da novi cd u kolima "venca" sa centralnim kompijuterom.
Dakle smrdi mi da je bio "touch screen" unutra,da je neko to hteo da plati,i da je tako nadjen prostor za korekciju cene sa onih famoznih 4950 na sadasnjih 4550.
A?,jel moRe biti i ta prica
I za kraj,nesto sto sam sinoc zaboravio da kazem kolji,a u pravu je 1/1:
Kolja je napisao: Mogu da se kladim da ima preko 250 000km.
Definitivno !!!!!
...... i sad se jedino namece pitanje sledece oko onih 4 soma (ako usvojimo da u 1000e staje carena,prevoz i necija zarada):
- hocemo li 3000e za klot restilizovanog 9-5(stranca) sa motorom 2.0t -
ODNETI u Novi Sad i kupiti ovaj,ili bilo gde po I,D,NL itd.....i
mozda proci bolje.
Mozda da Nikola snimi ovaj auto bas bas lepo,pa ako se prepozna u njemu da UOZBILJI cenu jos malo

(sad ce me boki hebati)......pa ako to sve bude kako treba,eto nama nove teme u " nasim ljubimcima"