Kao sto i obecah bio,video i otisao dalje.
G.milanovac saab ss 93 benzin,turbo......
OSTALE SLIKE
Za pocetak,krajnje korektan prodavac koji zna sta hoce i ne zna sta ima.
- Saab je Italijan,od fizickog lica,pocetak 2003 godine,pravih 220000km,pise 160000km,ali kad smo krenuli u realnu pricu,isukao je papire i sta sam sve trazio.
- Zadnji servis pocetkom 2012 na 200k.
- Opste stanje prosecno - ravan bez vidljivih ulubljenja,ostecenja,greba i slicno...
- Parcijalno farbano po nesto,branici oba,desna vrata i krila po meni,s tim da osim zadnjeg branika nema tragova boje sem na lajsni zadnjeg branika,male nijanse u tonu postoje koje se mnogo vise vide na slici nego na licu mesta.
- Kompletna dokumentacija,dva kljuca postoje.
- Gume postoje samo fizicki,u realnosti celave.
- Pod haubom prasina i vrlo mali tragovi,bar odozgo oko spanera ili zatezacaulja i prasine(ne curenje) nisam siguran u nivou desnog kraka sasije.
- Enterijer korektan,nista iscepano,vozacevo sediste ok,sa prvim znacima sitnih brazda.
- Volan takodje.
- Rucka menjaca samo metalni deo krenuo da se lize.
- Tri dugmeta na muzici ili klimi oguljena pa zafarbana nevesto plavim markerom.
- Akumulator dobar,pali na dodir,radi savrseno ali tek kad odradi prvih minut dva - do tada ima sitne zvukove,tipa podizaci ventila ili tako nesto gore u glavi.Jako slab zvuk,nesto poput lpg dizni na prvim sekvent uredjajima.
- Trap na jako malom prostoru bez znakova lupanja.
- Auspuh besuman.
- Sija chek lampa na tabli.
- Turbo i neki ventil iznad turba suvoca.
- Kosevi,stubovi,staklarija je izvorno stanje.
Posle 30tak minuta price i rada auta smo dosli do cene koja je bila i na pocetku - 3000e.
Tvrd je,jer mi je priznao da ga je izasao 2700 i zeli svojih 10% sto je i realno.
Mislim da je jako tesko trenutno kupiti saab sa b207 motorom u SS karoseriji za manje pare i da je bolji od ovoga - bar ja cenim da je tako.
Gore je placen na vise auta 1900e.
.....ako se setim jos necega dopisacu.Imam i par slika,ali sad odoh da nesto

pa cemo posle i to.
P.S servisna knjizica originalna od prvog dana auto grifone zadnji zapis kod njih 2007 na 70000km.