SAAB ponuda iz Srbije
Re: SAAB ponuda iz Srbije
Kada bih kupovao uzeo bih ovog iz Po. Ne mislim o mulju,turbu,kasetama itd.
- kd23se4
- Site Admin
- Pridružio se: 26 Dec 2011, 00:00
Slazem seKolja je napisao:Kada bih kupovao uzeo bih ovog iz Po. Ne mislim o mulju,turbu,kasetama itd.
Kaze se ANLASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0 ... 0%B5%D1%80, a ne ALNASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0 ... 0%B5%D1%80
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
Ako je SAREN i SHARAN sa bojama... ONDA JE ODRADJEN NOGAMA... Ali ne verujem... Bilo bi suvise ochigledno, ali sad nije bitno... Otishao je i to je to... meni je bilo zanimljivo da se baci pogled na dva ova primerka jedan pored drugog...Boki je napisao:Ima i toga ali sad mi se cini da je i zadnji branik u boji desnih vrata.mozda gresim ali mozda je i saren za nijansu.
Pala brzo cena za 10tak dana onog 95 sivog na ledinama na 4400e.mora da je veliko interesovanje pa zato!!!ako se osunca jos mesec dana onaj se kupuje sigurno ispod 4000e opusteno.cenim da bi to moglo biti 3700e.Ovaj je mnogo bolji auto od svih koje nasi clanovi gledaju zadnjih meseci.jeste da je skuplji preko soma od svih najmanje ali i vredi,kakvi su ovi drugi.
- AERO
- Pridružio se: 25 Dec 2011, 00:00
Secam se vrlo dobro kad smo poceli da pricamo o tom autu......dosta postova sam izbrisao (u ovoj temi) ,pa i jedan svoj u kome sam predpostavio prodaju ovog auta za 3500e.....
Malo si me pokolebao u mom razmisljanju sa ovim tvojim recima:
Praticemo dalji tok desavanja
Malo si me pokolebao u mom razmisljanju sa ovim tvojim recima:
....ali kako je za kratko vreme usledila promena cene,mislim da su predpostavke (moje, i sad ova tvoja za 3700e) - ipak realne.Boki je napisao:vlasnik neki surcinac-neznam ga licno,ali znam da spusta cenu par stotina max na svemu,nije mu problem da mu se kola suncaju mesecima.nema tu teskobu nerviranja ocigledno.
Praticemo dalji tok desavanja
Nije se susretao sa 2300 kubika i saab autima i mislim da se preracunao.
Ono gore stoji da je slabo popustljiv.....ali na placevima zadnjih 7 dana promaja kao da si na kopaoniku.
Ono gore stoji da je slabo popustljiv.....ali na placevima zadnjih 7 dana promaja kao da si na kopaoniku.
- AERO
Meni je ovo bolja prica od sivog
lep je i taj,ima prednost nad sivim-2.0 motor,godinu dana mladji,ali pitanje je dali ta cena moze da ide na 4000e ili nize.
Ocigledno je da se neprodaju ni ove krsolomije u 2000-3000e ali se neprodaju ni ovi za 4500e,a o ostalima tog godista i da nepricamo.sve je vise 9-3ss koji su 3.8-4.5 pa stoje i oni.a ima i benzin,gas,dizel,manuelni,automatik,,,,kazem vam ljudi sad sa parama mlatite po prodavcima lako.mislim na saab i sl.egzotika marke,mada ni ostalima nije lako.ko kaze da to nije tako,laze.
Ocigledno je da se neprodaju ni ove krsolomije u 2000-3000e ali se neprodaju ni ovi za 4500e,a o ostalima tog godista i da nepricamo.sve je vise 9-3ss koji su 3.8-4.5 pa stoje i oni.a ima i benzin,gas,dizel,manuelni,automatik,,,,kazem vam ljudi sad sa parama mlatite po prodavcima lako.mislim na saab i sl.egzotika marke,mada ni ostalima nije lako.ko kaze da to nije tako,laze.
- AERO
Ja se slazem Boki sa tobom......SS je daleko konkurentnija roba za trgovinu od recimo 9-5.U principu 9-5 voze i kupuju ljudi koji bas hoce TAJ auto,dok je kod SS-a ipak moguca kupovina i kao alternativa u moru ponude automobila u toj klasi.Ne kazem da je pravilo,ali je ucestala pojava......
Ja ne znam sta bih rekao za ove 9-5ice za koje traze recimo +-2000e......To su jako losi i izvozani automobili.Bar po slikama i ovim mojim skromnim znanjem......ja to nikad ne bih uzimao u razmatranje.....Kupovina u toj vrednosti napolju DA,ali ovde nikako - po meni.....
Ja ne znam sta bih rekao za ove 9-5ice za koje traze recimo +-2000e......To su jako losi i izvozani automobili.Bar po slikama i ovim mojim skromnim znanjem......ja to nikad ne bih uzimao u razmatranje.....Kupovina u toj vrednosti napolju DA,ali ovde nikako - po meni.....
- AERO
Sto volim kad se kunu u kilometrazu
2004 Saab 9-5 2.3t
Na upit
Opis
Saab 9-5,2.3t,136 KW (185 KS), 173000 km (realna kilometraza-moguca je svaka provera).
Auto je uvezen iz Nemacke pre mesec dana (posedujem i nemacku servisnu knjizicu za njega). U Srbiji sam ja jedini vlasnik. Izvanredno stanje auta, kako spolja tako i unutra, nikad havarisan. Fabricko stanje, prava kilometraza (moguca svaka provera). u zameni prednost imaju Saab ili Volvo!!! molim samo ozbiljne kupce da zovu!!! hvala!
OGLAS
Kontakt podaci
11000 Beograd, Srbija
Beograd (uži)
Telefon 1: 063582940
2004 Saab 9-5 2.3t
Na upit
Opis
Saab 9-5,2.3t,136 KW (185 KS), 173000 km (realna kilometraza-moguca je svaka provera).
Auto je uvezen iz Nemacke pre mesec dana (posedujem i nemacku servisnu knjizicu za njega). U Srbiji sam ja jedini vlasnik. Izvanredno stanje auta, kako spolja tako i unutra, nikad havarisan. Fabricko stanje, prava kilometraza (moguca svaka provera). u zameni prednost imaju Saab ili Volvo!!! molim samo ozbiljne kupce da zovu!!! hvala!
OGLAS
Kontakt podaci
11000 Beograd, Srbija
Beograd (uži)
Telefon 1: 063582940
tako je AERO,mada ima tu i prodavaca kojima gori za lovu,zaglavili se sa saab-om,pa posto se prodaju slabo,opada im cena lagano u nedogled.Generalno 93ss je i lepsi i kompaktniji od 95,ali ss je vectra c realno a i nju mozes da kupis za iste pare i manje,a mnogi ce pre nju jer su vecina ako ne svi limarski delovi daleko jeftiniji.i naravno na kraju postprodaja.
Dobro je sto je covek zamolio da ga zovu samo ozbiljni kupci,ostaliAERO je napisao:Sto volim kad se kunu u kilometrazu
nezna on kako izgleda saab sa 170hkm pod haubom.
Ja sam jako ozbiljan,za razliku od njegove cene!!!!!!!!!
Ima zaista dosta entuzijasta koji veruju da im kola vrede nerealne pare.A kola im stara 10godina.
- AERO
Ako krenemo u pricu SS-a i 9-5ice otvoricemo "pandorinu kutiju"Boki je napisao:Generalno 93ss je i lepsi i kompaktniji od 95,ali ss je vectra c.
Jeste lepsi (ali i to je stvar ukusa),i na tome se prica o tom modelu tu zavrsava....
Ubice nas Rade iz Podgorice kad procita ovo
Modernija linija,zaobljeniji,manji,laksi,ekonomicniji i onda ona suskava plastika u njemu pije vodu - zarad pracenja trenda.
9-5 je ipak limuzina
Pazi ovo.....negde pre oko 9 meseci sam prokomentarisao da je OVO jako lep primerak koji se nudi kod nas.Tad je imao cenu oko 12.000e
Pazi cenu sad,pazi vreme koje je proslo od tad,a pogledaj kakav je auto
Niko ni da pipne
Onaj 9-5 teget sto je sav izgreban je teska LESINA od auta... Vlasnici nisu svoji... samo toliko.
ima vec restajling 93tid 2007 sa diodom u zemunu na 8700,pomenuo sam pre 7dana.naravno da je uzas,ali to je realnost trzista.To samo potvrdjuje da je gubitak na kolima sada trenutno 30% na godisnjem nivou minimum.AERO je napisao:Niko ni da pipne
Pa tebe cekamo samo ja i AERO cavrljamo,nema nikog.sutra sam na moru dve nedelje pa nece biti ni mene ovde.TAZZ je napisao:Onaj 9-5 teget sto je sav izgreban je teska LESINA od auta... Vlasnici nisu svoji... samo toliko.
- AERO
Kopirao sam kod nas, bas neko istrazivanje svaba (ako si citao) oko tih gubitaka.....UZAS !!!!Boki je napisao:To samo potvrdjuje da je gubitak na kolima sada trenutno 30% na godisnjem nivou minimum.
Tacno covek nije pametan koji potez da povuce......
Trenutno:cuti i vozi sta imas.Ako nemas nista,nesto jeftino dok se,ako se ikada vise stabilizuje trziste.Tesko al je tako......ako bas oces nesto dobro,kupis,platis i zaboravis koliko si dao.
- kd23se4
- Site Admin
meni ovaj "beli" lici na onu taksi-krem boju koju imaju nemacka taxi vozila
Kaze se ANLASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0 ... 0%B5%D1%80, a ne ALNASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0 ... 0%B5%D1%80
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
- kd23se4
- Site Admin
Boki je napisao:wien aerodrom
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)