1.600 €
[link_open=http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... ab_9-5_20/]OGLAS[/link_open]
Kontakt podaci
Borepetrovica 24
35250 Paracin, Srbija
Pomoravski okrug
Telefon 1: 0604411121

A bas sam ovog gledao u oglasima, pomislih vrhunski primerak.... kad ono!BOKI 900 je napisao:Ovaj sa metanom je uvezao moj drug ako se nevaram 2010 ili 2011 i tada je bilo malo preko 260hkm.onda je bio rikverc 100,znaci sada je premasio 300......
sedista su secam se bila izmorena ali cela kozna.ovo naknadno je neko izigravao majstor snajdera!!!
Ja ga gledao pre 2 god... Bio na auto placu niz cukaricku padinu, na dnu s leve strane, preko puta crkve... Tad je imao dosta km i prednje sediste je bilo sjebano...BOKI 900 je napisao:Ovaj sa metanom je uvezao moj drug ako se nevaram 2010 ili 2011 i tada je bilo malo preko 260hkm.onda je bio rikverc 100,znaci sada je premasio 300......
sedista su secam se bila izmorena ali cela kozna.ovo naknadno je neko izigravao majstor snajdera!!!
Pa sad........da neko spuca 3-4000eura da ugradi metan, predje neku smesnu kilometrazu i onda ga proda kao novog i da posle svega jos dodje u Srbiju i jos za smesne pare........moras stvarno biti veliki optimista da tako mislisSAAB 007 je napisao:A bas sam ovog gledao u oglasima, pomislih vrhunski primerak.... kad ono!
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost