Zvao lika za udarenog CSa,600e je zadnja cena za auto. Losi homokineticki,fali kajs od klime sto znaci da je kompresor zviznuo odavno. Imao je stranca istog kao ovog ali je delove koje su mu sada potrebni makao. Gume ima letnje i to lose,registrovan je do avgusta,ima neatestirani venturi plinski uredjaj. Kako to radi na turbo motoru bogapitaj. Nece da ga popravlja jer je davno od njega digao ruke a i osiguranje je napumpao i treba da mu isplate stetu u iznosu od 1000e. Ispod ove cene ga neda.Udaren je u jednu stranu ali su hladnjaci nahebali,oba krila,hauba,branik,spojler itd itd.Toliko o zelenom
E i cuo se sa malim Zokijem. Daje mi za 400e crnjaju crnu. Mehanicki bez ulaganja,kod njega 6godina,trosi kaze 10 plina. Ima da se ovo krilo prefarba i enterijer zameni. Nije imao ove branike ali je imao stranca aera pa prebacio na ovoga. Inace ovaj je davno bio turbo ali su mu zacepljeni vodovi ulja,skinut turbo i prebacen je na injection. Kaze sve je odradjeno po propisu. Daje mi kompletan krem kozni enterijer sa sedistima na struju i ovaj auto za 600e.
Hahahaha hebite hebite slobodno Ne bih se bunio ni ovom veluru verujte,ipak je to preko 200hp,turbo smile,super aero felnice,jedinstvena boja,drvenarija,cetvrtasti air bag volan,acc itd itd samo koliko novaca bi bila ova raketica?
Sapni mu cenu diske vidis da je poceo jadnicak da gleda ova prepolovljena krs vozila koja su saab samo u tragovima....please.Vidi sta kaze pajlot pa mu dojavi
Ocu... samo kad se vrnem iz austrije... sjutra putujem... 6-og sam nazad.. pa cu prichati sa matorim... mada iskren d budem... sve zavisi koko cale bude trazio... mozda ga ostavim sebi a isplatim caleta... i onda ujurim Pilot sedishta za njega... sredim lamelicu... i vidim onu kuflu ili shta se vec cuje... 9k meni dodje kao igrachka...