saabvolvo je napisao:Kakav bre spušten,nema takvog,sem ako nisam uhvaćen u vožnji 4 svinjske polutke početkom decembra..

saabvolvo je napisao:Kakav bre spušten,nema takvog,sem ako nisam uhvaćen u vožnji 4 svinjske polutke početkom decembra..
sem ako nisam uhvaćen u vožnji 4 svinjske polutke početkom decembra..
Bogami crkava, ja znam za dva komada 9-3 og koje stoje zbog elektronike, takodje jedan 9-5, i mom drugaru je takodje na 9-5 skoro riknula sama pumpa, elektronika je ok. Za ovog poslednjeg znam da je vozio na rezervi, tako da ono sto je KD svojevremeno pominjao itekako ima smisla - nikad rezerva, uvek superdiesel ili bar dvotaktol u gorivo, i mehanika zivi vecno. U suprotnom, tezak bol u dusi i pustos u novcaniku. Sto se elektronike tice, glupo je konstrukcijsko resenje, i elektronika bi trebalo da bude izmestena zbog grejanja, tako da je uvek lutrija. Meni se inace 2.2 ne svidja jer nije ni izbliza rafinirana masina kao jtd, cuje se ko traktor, trese kao traktor, nekako mi to ne pristaje uz SAAB-a. Uostalom, lakse je nositi rezervnu kasetu na put, nego bos pumpu :)))nik 900t je napisao: spominje se da crkava elektronioka na bos pumpi ja se nesecam da je nekom ikad sa foruma crkla elektronika
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gosta