SAAB ponuda iz Srbije
- nordic
- Drug Član
- Pridružio se: 20 Maj 2013, 00:00
Re: SAAB ponuda iz Srbije
menjao set kvacila na automatskom menjacu.. manje kw, a registrovan na vise ovakvi prodavci me uvek oduseve
Svadjanje na forumu je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi...Cak i ako pobedis opet si retardiran!
- Perkele
- Drug Član
- Pridružio se: 16 Apr 2012, 00:00
- Kontakt:
Zvao sam ja, interesuje me branik!
Da mu dam moj branik i doplatim za ovaj, kaze da zovem u 6h, posto mu u 5h dolazi neki potencijalni kupac pa ako ne kupi da se dogovoimo!
Da mu dam moj branik i doplatim za ovaj, kaze da zovem u 6h, posto mu u 5h dolazi neki potencijalni kupac pa ako ne kupi da se dogovoimo!
- GRIPEN
- Pridružio se: 15 Apr 2012, 00:00
Ti si lud, ne bi te mrzelo opet da ga skidas i stavljas drugi
All systems go, ready for takeoff!
- Perkele
- Drug Član
- Kontakt:
Ne brate!
Ovakav cekam!
Ovakav cekam!
- hagor
- Pridružio se: 17 Maj 2013, 00:00
http://www.polovniautomobili.com/oglas3539200/saab_9-5/
amaaan 1500e tek registrovan 2.0 na sekvent ???
-
- Drug Član
- Pridružio se: 08 Jun 2013, 00:00
nik 900t je napisao:ovaj crni je stvarno bombona felne stakla unutra vrh .....haka ga samo menjac
A sta fali menjacu?Koliko sam propratio na ovom forumu menjaci nisu tako nezgodni kao automatici u Audiju, Bmw,i jos u nekim automobilima.
Ja nikad nisam imao aftomatika i uvek sam imao averziju od njih ali u zadnje vreme nesto mi ne zvuce lose,ne znam mozda je i od ovog toplog vremena:)
- NikolaNes
- Pridružio se: 09 Avg 2012, 00:00
http://www.polovniautomobili.com/oglas3539200/saab_9-5/
ovoga vise nema
ovoga vise nema
moj saab je vrh...samo da proradi
Nema ni Aera...
Bucka i ja ga teramo u firungu upravo...
MY2004... oprema onako kako bucko voli...SVE!
Ljubicaste i brzi prsti uz pomoc prijatelja cuda cine na 2000! U kuferti...
Tako se to radi...
Bucka i ja ga teramo u firungu upravo...
MY2004... oprema onako kako bucko voli...SVE!
Ljubicaste i brzi prsti uz pomoc prijatelja cuda cine na 2000! U kuferti...
Tako se to radi...
- troll 9-5
- Pridružio se: 13 Mar 2012, 00:00
Samaralice na volanu, DVD velki ekran, DVD player naravno, charger CD, Pojachala jedno 3, SUBWOOFER, EL. Sjedala, Senzori kishaa, u retrovizoru, parking, Xenoni fabrichki, Karbon tabla, sklapajuci retrovizori, ventilacija i grejanje sjedala, Pravi Aero...
Sa srecom BOKI...
PS>
Stisnem ja koliko moze Merc 220CDI kupe... i Bokac me samo preskochi, tachnije da mi malko prednosti da krene djizel da puni... i onda samo stisne i ODE u TACHKU!
- saabBL
- Pridružio se: 05 Jan 2011, 00:00
a motorce, kako ti se cini?
- BOKI 900
- Wheeler Dealer
- Pridružio se: 05 Feb 2013, 00:00
Gripi i meni je svasta napricao preko telefona ali kaze TAZZ ajmo odma veceras.odemo zeninim kolima,ljudi nidje veze da se razumeju,dobili od vlasnika u kompenzaciji,uvezen u junu 2012,dignuti kilometri za 100000km realno pri uvozu na sta i oni sumnjaju po prici vlasnika sa saobracajne.,stanje auta unutra slike ce same sutra reci sve....koliko god da je presao mnogi u takvom stanju enterijera nazalost nisu ni sedeli.never.
proizveden 10/2003.sasija my 2004.VIN naravno kao i sve u vezi sa tim OK.Motor besuman,suv,nema dimova,zvonjave i nekih sumova nejasnih.
od opreme se plasim da zaista neznam sta nedostaje.muzika je zaista preozbiljna fabricka,menjac savrsenstvo,autoput na 90kmh 5.9lit,na 130 bogami 7.3lit na 220 nemam pojma ali leti.motor original naravno nemaju oni pojma sta su prodavali....ESP,sedista zlo,ekran prelepo svetli,navigacija ne radi,trazi disc koji nemamo.nov akumulator,gume zimske,felne grozne 16,sutra cu odmah staviti ili vector 17 ili hirsch 18 imam ta dva seta.prednji branik kao i zadnji prvi put ovakav vidim uzivo.parking senzori u funkciji.trap skoro pa besprekoran,iako je TAZZ nesto nacuo napred desno sitno.
tazz im je objasnio da ima dodatnih ulaganja jedno 1500e i bilo me je sramota i da slusam njegovo izlaganje.posle 2 sata price,voznje i sedenja u kafani dadosmo 4 ljubicaste i krenusmo kuci.....
eto toliko za sada bice vise u slici i reci tomorow.
proizveden 10/2003.sasija my 2004.VIN naravno kao i sve u vezi sa tim OK.Motor besuman,suv,nema dimova,zvonjave i nekih sumova nejasnih.
od opreme se plasim da zaista neznam sta nedostaje.muzika je zaista preozbiljna fabricka,menjac savrsenstvo,autoput na 90kmh 5.9lit,na 130 bogami 7.3lit na 220 nemam pojma ali leti.motor original naravno nemaju oni pojma sta su prodavali....ESP,sedista zlo,ekran prelepo svetli,navigacija ne radi,trazi disc koji nemamo.nov akumulator,gume zimske,felne grozne 16,sutra cu odmah staviti ili vector 17 ili hirsch 18 imam ta dva seta.prednji branik kao i zadnji prvi put ovakav vidim uzivo.parking senzori u funkciji.trap skoro pa besprekoran,iako je TAZZ nesto nacuo napred desno sitno.
tazz im je objasnio da ima dodatnih ulaganja jedno 1500e i bilo me je sramota i da slusam njegovo izlaganje.posle 2 sata price,voznje i sedenja u kafani dadosmo 4 ljubicaste i krenusmo kuci.....
eto toliko za sada bice vise u slici i reci tomorow.
Love SAAB, never GM
- saabBL
- Pridružio se: 05 Jan 2011, 00:00
kakav ulov
- BOKI 900
- Wheeler Dealer
- Pridružio se: 05 Feb 2013, 00:00
- troll 9-5
- Pridružio se: 13 Mar 2012, 00:00
Al je vama veselooooo , sad bi doso da ga pogledam, sve cestitke
- GRIPEN
@ boki
Cestitam boki odlicna masina za smesne novce. Sad imas jos jednog pravog Saab-a (bez faitovih, opelovih i slicnih traktor motora )
A ovog Tazz-a nista ne razumem, po 5 min tumacim njegove postove
Da ti nisi napisao ne bi znao o cemu se radi
Cestitam boki odlicna masina za smesne novce. Sad imas jos jednog pravog Saab-a (bez faitovih, opelovih i slicnih traktor motora )
A ovog Tazz-a nista ne razumem, po 5 min tumacim njegove postove
Da ti nisi napisao ne bi znao o cemu se radi
- kd23se4
- Site Admin
- Pridružio se: 26 Dec 2011, 00:00
GRIPEN je napisao: Da ti nisi napisao ne bi znao o cemu se radi
Da znas!!! Sto ovaj "quote" ne radi kako treba?!?!
Kaze se ANLASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0 ... 0%B5%D1%80, a ne ALNASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0 ... 0%B5%D1%80
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
- GRIPEN
radio je samo prvi dan kako treba, cini mi se, od kad je malo promenjn forum...
- treki
- Drug Član
- Pridružio se: 26 Jun 2012, 00:00
Boki, to se yove pravi ulov.
Prosto me odusevila ova prica danas. Bravo momci.
Prosto me odusevila ova prica danas. Bravo momci.
- Perkele
- Drug Član
- Kontakt:
Brutalan auto za smesne pare, da je bila limuzina u pitanju juce ujutro bi ja isao da ga pogledam, karavan ne volim ali bas smesna cena za ovakvo auto!
Sveta je ovakvog sa tim branikom i farovima, bez ventilazije sedista, bez dvd, bez sklapajucih retrovizora, manuelni menjac, siva boja, stanje kao nov, neregistrovan, bez plina prodao pre par meseci za 5000e kesa!
Sveta je ovakvog sa tim branikom i farovima, bez ventilazije sedista, bez dvd, bez sklapajucih retrovizora, manuelni menjac, siva boja, stanje kao nov, neregistrovan, bez plina prodao pre par meseci za 5000e kesa!
Poslednji put menjao 1 dana Perkele, izmenjena 22 puta
-
- Pridružio se: 17 Jan 2013, 00:00
Boki,nek je sa srecom,vrh auto
Radi normalno...GRIPEN je napisao:radio je samo prvi dan kako treba, cini mi se, od kad je malo promenjn forum...
samo se stisne gumb skroz desno... MOD EDICIJE...
Kao da je ukljucen u modu preview stalno.
I recimo sad radi ctrl+b za bold slova... znaci u HTML-u je
- nikola1982
- Drug Član
- Pridružio se: 16 Mar 2013, 00:00
Ovo je moj auto...Perkele je napisao:Brutalan auto za smesne pare, da je bila limuzina u pitanju juce ujutro bi ja isao da ga pogledam, karavan ne volim ali bas smesna cena za ovakvo auto!
Sveta je ovakvog sa tim branikom i farovima, bez ventilazije sedista, bez dvd, bez sklapajucih retrovizora, manuelni menjac, siva boja, stanje kao nov, neregistrovan, bez plina prodao pre par meseci za 5000e kesa! E, jedino sto je stavljen NOV motor bio u taj auto, pravi aero 250 konja, ali posto nije imao broj uvezli su ga na 2.0 pa je dobio pus 2.0 i to je mnogo pomoglo pri prodaji!