ceracera je napisao:
al to je neka moja predrasuda valjda jer sam se vozio u mečki 123 ili golfu 2... šta znam...
Ne matori - (2.2TiD) je totalno drugacija koncepcija motora.Nisu stvari za poredjenje....
ceracera je napisao:
Aero hvala za info o ovom saabu.
Nema na cemu drugar......Dodao bih jos par reci (ne vezano bas za taj).
Pisali smo dosta o tome,ali da ne trazis - evo skracene verzije...
- Automobili koji dolaze kod nas (iz uvoza) su u 99% LOSA i NE kvalitetna roba.
- U 99% slucajeva - servisna istorija je lazna (falsifikovana)
- U 85% slucajeva ,uvoz je iz Italije.(Ja to smatram minusom.Ne misle svi tako - da se ogradim)
- U 100% slucajeva,cena uvezenih automobila kod nas,sa placenim svim dazbinama i dovozom imaju NIZU cenu nego automobili te marke i modela koji zavrednjuju paznju u EU
- Rezime u dve reci i dobronamerni savet:
ZABORAVI NA KUPOVINU DOBROG SAAB-a ZA MALE PARE ,A POSEBNO ZABORAVI KUPOVINU SAAB-a OVDE !!!
P.S. -
OVO ti je auto koji je kupljen ovde,ali je placen kako Bog zapoveda,i auto je za primer u svakom pogledu - kao i njegov vlasnik i njegovo odrzavanje.
Ako takav primerak nadjes - ja ti skidam kapu......
Na nasem forumu postoji dva nacina razmisljenja prilikom odabira i kupovine polovnjaka (mislim na saab):
- Jedna je struja koja pozdravlja jeftiniju nabavku sa kasnijim ulaganjem i tako dolaskom do "idealnog"
- Druga je struja koja pozdravlja ozbiljnu nabavku sa ozbiljnom istorijom i neizbeznom ozbiljnom cenom - i tako dolaskom do "idealnog"
Obe ove struje ,cinimo MI,clanovi foruma,i bez obzira sto razlicito mislimo jako se lepo slazemo,ucimo jedni od drugih,i na kraju - dobro se zezamo.
Ma koja ti struja (od ove dve) delovala prikladnija tvojoj licnosti,uvek ces od nas cuti iskreno razmisljanje ,sto je slozices se - najbitnije.
ceracera je napisao:
A kd ovo za povoljne 2.2 dizele se odnosi na kupovinu u Nemačkoj, ne kod nas ili šta?
Da ,na svabe se odnosilo....oni imaju taj rigorozan zakon o euro normativima,te se neodgovarajuca roba (koja ne zadovoljava) u takvim situacijama nadje kao povoljnija na njihovom trzistu - jer je za EXPORT