SAAB ponuda iz Srbije

Ovde kačimo zanimljive oglase, Saab ponuda iz Srbije...
Korisnikov avatar
Perkele
Drug Član
Pridružio se: 16 Apr 2012, 00:00
Kontakt:

Re: SAAB ponuda iz Srbije

Postod Perkele » 31 Jul 2014, 00:34

Pa racunaj da ces uloziti u bilo koji auto 500e minumum koji budes kupio! Niko ne prodaje savrsen auto, vecina su krsevi kojih gazde zele da se rese! Vecina oglasa ide, moze zamena u ceni mog auta, sto bi neko prodavao i menjao auto za isti ako je njegov dobar? 500e nije puno uloziti ako ce kasnije biti sve kako treba! :CICA:

Korisnikov avatar
TAZZ
Pridružio se: 07 Jul 2013, 14:23

Postod TAZZ » 01 Avg 2014, 15:11

Ovako...

Ima li zainteresovanih za ...
SAAB 9-5 SW, AERO, AUTOMATIK, 2005 GODINA, OPREMA KAO MOJ, NAVIGACIJA, BLA BLA BLA...
TARGET CENA JE 4000 na ime... auto jos u Italiji, siva boja... men na slikama deluje odlichno. Imam dve slike za sad spolja, okacicu malko kasnije
Znaci auto je u dolasku!
Ako je dobar kao sto mi je receno, otici ce izuzetno brzo na ovoj ceni.
Kilometraza kazu oko 200.000 pravih i dokumentovanih.

Slika

Slika
B235R///Mackanized by TAZZ
400NM of torque! Spool it!

Korisnikov avatar
nordic
Drug Član
Pridružio se: 20 Maj 2013, 00:00

Postod nordic » 07 Avg 2014, 19:55

jel bio neko da gleda ovog vise puta pomenutog sa koferom...? klik jedan prijatelj je zainteresovan da kupi, svideo mu se auto sa slika,icicu ovih dana da pogledam ako budem nasao vremena...e sada koliko realno vredi ponuditi za ovaj auto,pojma nemam... izgleda da je to jedini sa oglasa od ovih restajlinga pre naocarka da niko jos nije imao neke posebne primedbe...osim na cenu... mozda gresim.. :sr:
Poslednji put menjao 1 dana nordic, izmenjena 8 puta
Svadjanje na forumu je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi...Cak i ako pobedis opet si retardiran!

Korisnikov avatar
BOKI 900
Wheeler Dealer
Pridružio se: 05 Feb 2013, 00:00

Postod BOKI 900 » 07 Avg 2014, 20:52

Cena i jos po koja sitnica su glavni razlog njegovog suncanja
Love SAAB, never GM

marko123
Drug Član
Pridružio se: 15 Maj 2014, 14:12

Postod marko123 » 08 Avg 2014, 09:50

Da li neko zna nesto o ovom { DESC_URL }autu / mozda gledao isti, spominjan je ranije na forumu ali bez nekih konkretnijih komentara
pozz

SAVKE
Drug Član
Pridružio se: 08 Jun 2013, 00:00

Postod SAVKE » 08 Avg 2014, 17:01

Ja redovno pratim oglase koji izlaze na temu Saab i Volvo i ovog se secam .Znam da je neko komentarisao i da su mu primetili neke nedostatke e sad .....
Da ga je majstor malo oprao pre nego sto ga je slikao , ovako mi deluje nekako musavo, mada iznutra i nije los .Cena bi mogla biti niza jer za te novce je ovde bilo mnogo boljih sabova.Pa pre mozda nepuni mesec je Trnavac prodavao ss-a mislim da je bio ispod 4 soma ,a neko je komentarisao da je auto odlican tako da polako naicice valjda nesto.

Povratak na “OGLASI SAAB-OVA U SRBIJI”