Pazi šta tinik 900t je napisao: jbt 900ka ko da mi je svalerka stalno nesto radim oko 900ke![]()
![]()
![]()
Barem je uložio svoje pare i rizikovao a ne kao oni moji momci kod kojih mi stoji 93-a. Zovu prošle godine - kažu, bio neko da gleda pa, ako hoću da prodam i pošto. Ja rekoh za 1000 a oni, ni pet ni šest, nego čoveku rekli 1600. Malo im bilo 100-200GRIPEN je napisao:Preprodavac. Kupio ga lik z\a soma, sad se ugradio. Pametan covek!
Možda je imao dva-tri poziva pa se predomislio za cenu.nordic je napisao:ma dajjj mene neko zajebava![]()
hehehe... dje s ti meni tazz... prica ti ima logike.. ali nema smisla.. u teoriji da al u praksi ne pije vodu.. jos ako se ludi srba tu slaze sa tobom ja bi se preispitao..TAZZ je napisao:Dzek,
Pa ovako...
Uvezoh 9-5 2003, Aero recimo, i platio sam ga cca 2000 tamo, plus 1000 dovde logistika FULL, i hocu da zaradim cca 600-700 evra daje cifru cca 3700 evra... RECIMO HIPOTETICHKI!
Sada ista meta isto odstojanje, SAMO...
2000 AUTO, 300 dovoz, 150 sitni troskovi, 1300 HARACH drzavi, 250Troskovi oko haracha... 4000 zarada ista 600-700 evra daje cifru 4700 evra...
Tako da ako bih prodavao sada auto, bilo bi po novom, i da je uvezen po starom, jer imam SAAB 9-5 AERO, i uzimam opet SAAB 9-5 Aero isto godiste i ostalo, tako da ... nije poskupelo kod mene u dzepu, poskupelo kod KRSTICA...
Ma idi bre...ti uopšte nisi u trenduTAZZ je napisao:Ako prodam nesto, ocu da kupim isto to...
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost