nik 900t je napisao:I da se pojavi dobar primerak niko nece da da u srbiji 2/2500 e tako da dzaba pisemo
Upravo tako...nedaj boze jedino da te muka natera, ali inace ovde kola mozes samo da prodas budzasto, jedino po realnoj ceni mozes da prodas krs jer to su ljudi spremni da plate.Slavisacs je napisao:Ja sam nedavno dosao u situaciju za 90....al sam odustao, iz tih razloga...Mnogo je ulozeno svega, da bi nekom prepustio budzasta
Video sam uzivo ovaj 900og od 1.800 EUR. Tvoj je tom logikom trebalo da kosta bar 7.000. Ja mislim da je covek koji ga je kupio od tebe obavio dobru trgovinu, platio je auto koliko je i vredeo, isplati mu se da ulozi jos 400-500 jura i napravi ga savrsenim. Ovaj od 1.800 ce biti u stanju u kom si ti prodao svog nakon jedno tri soma ulaganja.nik 900t je napisao: ↑06 Apr 2017, 18:19I da se pojavi dobar primerak niko nece da da u srbiji 2/2500 e tako da dzaba pisemo video sam kad sam ja prodavao svoj saab mislim na pozive trebao sam da snimim to sve ,i na kraju sam prodao saaba kad je istekao oglas covek koji je uzeo kola sve je obisao sto ima u srbiji kaze....i na kraju je uzeo od mene za 1600 e skoro smo se videli prezadovoljan je kolima znaci nista mi nije prigovorio posle skoro 2 meseca
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gosta