P: Honda Civic EP2
-
- Drug Član
- Pridružio se: 12 Sep 2011, 00:00
P: Honda Civic EP2
Resio sam da menjam nesto, videcemo sta, ako ima neko zainteresovan evo linka [link_open=http://www.polovniautomobili.com/oglas5 ... vic_v_tec/]KLIK[/link_open]
-
- Drug Član
Re: P: Honda Civic EP2
I dalje aktuelno...[link_open=http://www.polovniautomobili.com/putnic ... ivic-v-tec]LINK[/link_open]
-
- Drug Član
Ljudi, zamolio bih vas ako znate nekoga da juri neso slicno uputite da pogleda H, javljaju se dolaze, gledaju ali jos uvek nista... a meni se tako kupuje SAAB..
-
- Pridružio se: 17 Jan 2013, 00:00
Spusti cenu i oticici ce sigurno.
-
- Drug Član
Koja je to cena?
-
- Pridružio se: 17 Jan 2013, 00:00
Pitaj Kema za zamenu doplati nesto i uzmi saaba
- Perkele
- Drug Član
- Pridružio se: 16 Apr 2012, 00:00
- Kontakt:
A vala si i slikao hondu, nikad gluplje slike video nisam! Cime si slikao pa je sva okrugla i izoblicena? Go pro kamerom???? Islikaj to kako treba, to ti povecava sansu za prodaju!
-
- Drug Član
Necu Kemin 2.3 je ipak skupa igracka... uzeo bih Zodiacovu 9k sigurno ,ulozio i sredio je da bude ... zato mi se i zuri sa prodajom da mi ne ode...Slike jesu bzvz sto je najgore ortak mi je slikao sa ekstra aparatom pi...ma... ali ni meni se ne svidja... videcu za vikend da ponovim skljocanje pa da oglasim opet... Ne mogu da verjem da ovako sporo ide, a auto je stvarno dobar i utegnut, svi koji su gledali su bili odusevljeni,ali nema realizacije