Za vise detalja moze na mob ili na pm!
OGLAS
Opis
Automobil je u odlicnom stanju, uradjen je i mali i veliki servis, prvi vlasnik sam u Srbiji godinu dana, auto poseduje servisnu knjizicu iz inostranstva. Mali potrosac,klima,servo podizaci, unutra perfektan... razlog prodaje je potreba za vecim automobilom koji sam kaparisao pre dva dana i ova cena je jos neki dan dok mi vazi kapara. tek registrovan, moguca svaka provera
MOJA HONDICA
- AERO
- Pridružio se: 25 Dec 2011, 00:00
Re: MOJA HONDICA
Tiso prijatelju - jel otisla mala ...nema je u oglasima
Evo nesto da te obraduje
Evo nesto da te obraduje
-
- Drug Član
- Pridružio se: 12 Sep 2011, 00:00
nije druze, bilo nekih nagovestaja ali nista konkretno... polako se nasilno hladim od saaba teska bas teska srca, ali polako... cekam malo bolju poziciju na poslu ima nekih naznaka pa onda kredit do nekih 5k i uzimam 9 3 aero 2002 zarekao sam se... ali polako. slika je ubica... i to je veruj mi mnogo blesava marka, sjajni automobili
- AERO
E jeeee - ja pomislio da si odradio trgovinu....
Polako,bice svega.....uzivaj u hondici (znam da su sjajni automobili),pa ce doci i saab-ic na red.
Polako,bice svega.....uzivaj u hondici (znam da su sjajni automobili),pa ce doci i saab-ic na red.
tiso je napisao: slika je ubica...
-
- Drug Član
- Pridružio se: 12 Sep 2011, 00:00
ma naravno, vec sam dve hondice probao, red bi bio na jednog swedjanina... iskreno trudicu se da ostavim ovu moju da imam za grad i guzve a neki 9 5 karavan 2.3 ili vec pomenuti 9 3 za duze staze... tako ce i on duze trajati a i meni ce se isplatiti. hvala ti u svakom slucaju na paznji... nadam se da i dalje ostajem ravnopravan clan
- AERO
tiso je napisao: hvala ti u svakom slucaju na paznji...
Aj ne zjb ..... naravno da smo svi ravnopravnitiso je napisao: nadam se da i dalje ostajem ravnopravan clan