Ima li kod nas da se kupi pomenuti set gumica za gornji cilindar i gde? Radi se o 9000 CS.
Nudi mi se reparacija za 30-35 evra ali, kako imam tri cilindra za reparaciju, računam da mi je ovako jeftinije...ako nađem gumice.
Set gumica za reparaciju gornjeg cilindra kvačila?
- stevak
- Pridružio se: 30 Jan 2014, 13:09
Set gumica za reparaciju gornjeg cilindra kvačila?
ex SAABotražitelj <9000CS>
- TAZZ
- Pridružio se: 07 Jul 2013, 14:23
Re: Set gumica za reparaciju gornjeg cilindra kvačila?
Ima.
Jbg... mora se setim gde... i nesto nije skupo.
Jbg... mora se setim gde... i nesto nije skupo.
B235R///Mackanized by TAZZ
400NM of torque! Spool it!
400NM of torque! Spool it!
- stevak
Seti se, seti se...
-
- Pridružio se: 17 Jan 2013, 00:00
reparaciju mozes sam izvrsiti ako nije pojeden cilindar iznutra. Gumice kad otvoris poneses i kupis po meri druge,vidis onaj feder unutra da nije slomljen i to bi bilo to.Nista ne kosta a mozes probati i nista ne mozes izgubiti. Imas osigurac na vrhu koji skines klestima predvidjenim za to i sve leti napolje
- stevak
Davno je bilo kad sam menjao gumice na kojekakvim cilindima ali mi nije izvetrilo iz sećanja. A i špicangli ravnih i krivih je valjda nešto ostalo. Na kraju, imam tri komada za reparaciju pa će ispasti barem dva da valjajuKolja je napisao:reparaciju mozes sam izvrsiti ako nije pojeden cilindar iznutra. Gumice kad otvoris poneses i kupis po meri druge,vidis onaj feder unutra da nije slomljen i to bi bilo to.Nista ne kosta a mozes probati i nista ne mozes izgubiti. Imas osigurac na vrhu koji skines klestima predvidjenim za to i sve leti napolje
Nego, gde naći gumice?
-
- Pridružio se: 17 Jan 2013, 00:00
Kad sam sebi hteo da menjam a ispostavilo se da ne treba,trazio sam prodavnici autodelova i imalo je svih mogucih vrsta gumica cak i ove sto su u cilindru ;-) Cim ima u Pazaru ima i u BG
- dotokija
- Pridružio se: 10 Apr 2014, 22:03
Znam da je prošlo dosta od zadnjeg posta, ali ova tema je uvijek aktuelna kod starih auta. Ja sam reparirao cilindar, i jeste, bilo je jeftino, ali što je jeftino, to je i kuso! Trajalo je tri mjeseca, i onda sam svoj 9000CS parkirao na 2 mjeseca, dok nije stigao novi cilindar. Reparacija je očito samo krpljenje dok se ne ugradi novi cilindar.
- nik 900t
- Drug Član
- Pridružio se: 26 Dec 2011, 00:00
ako ti je porozan cilindar dzaba nove gumice ja sam imao problem da je bio porozan cilindar i malo malo pa gubim kvacilo, lepo te gumice prepakovao na zdrav cilindar i sve sljaka ok
Saab 900og