Cao imam jedan problem . Znaci vozim auto idem po gradu temperatura normalna sve u redu. Dodjem kuci , parkiram se , posle sat vremena pogledam kroz prozor kad ono saab kao da se usorao. Barica kod vozacevog prednjeg tocka . Dingem haubu ispitujem , gledam izgleda kao da se voda "digla" u cantri i prosla kroz ventil na cepu ( jer je ispod cantre bilo vlazno i licilo je na antifriz).
A sto to radi ?
Posle toga upalim auto odvrnem cep ...dajem gas nivo vode je relativno miran nema baloncica .
Jel ima neko ideju?
Hvala
Voda
- Bagzi93
- Drug Član
- Pridružio se: 19 Feb 2013, 00:00
Re: Voda
Mozda cep na onoj boci za vodu( ima u njemu neki "oslobadjac pritiska" ). Druga opcija je i dihtung na glavi pa bije kompresija ka rashladnoj tecnosti. U svakom slucaju nadji cep od nekoga pa probaj to mu dodje kao najlakse resenje. Ja to onako laicki a javice se vec i strucniji ljudi
-
- Drug Član
- Pridružio se: 30 Mar 2012, 00:00
Re: Voda
Reseno ... imao sam dve rupe u sistemu. Prva: ona plasticna "sisica" na cantri za vodu u koju se kaci tanko povratno crevo sa vrha hladnjaka se razlozila pa sam morao da se snalazim i snasao sam se. Druga : Otvorila se rupica debelom crevu koje ide od donjeg ugla hladnjaka na pumpui to bas na prevoju malo pre pumpe (inace sve se nalazi ispod usisne grane)
Rodio sam mecku dok ovo nisam namestio, al'namestio sam .
Bagzi hvala ti na odgovoru
Rodio sam mecku dok ovo nisam namestio, al'namestio sam .
Bagzi hvala ti na odgovoru