Postod GRIPEN » 30 Okt 2016, 22:09
Tek sad videh... Ja sam iso avionom (Wiz) za Geteborg kod brata pa smo autom do Trolhetna. Svakako je bolja opcija ici do Geteborga nego do Malmea. Mozda je jeftinije do Malmea iz Nisa, ali treba i otici do Nisa.
Kako god isli, treba nam transfer i od aerodroma u Swe do autobuske stanice u gradu, pa onda tek za Trolhetn.
Tamo ima medjugradski autobusa, cini mi se da imaju 2 veca prevoznika...detalje cu izguglati kad budem imao vremena.
Ja sam pre par godina iso za Kopenhagen... Iz Kraljeva do Beograda mojim autom, onda me je drugar prebacio na aerodrom, onda leto za Malme, zatim autobusom od aerodroma do grada, onda vozom do Kopenhagena, pa od centralne stanice travajem, pa onda busom do mesta u Kopenhagenu koje mi je bilo odrediste.
Sve to u jednom danu. Sve karte osim onih za bus i tramvaj u Kopenhagenu, sam kupio unapred i preko neta! Hocu da kazem da sve moze samo ako imate volje!
Sto se tice odlaska automobilom, neznam da li znate da je voznja brodom je neizbezna, a to kosta i traje...
All systems go, ready for takeoff!