Dobro dosao Milane, Uzivaj sa nama. Sto se tice Mercedesa to je nepogresivo, zna se kako se dele kola Mercedes pa ostali . Ali Saab je bolest kada ti to udje pod kozu neces videti ni jednu Mecku veruj mi.
Dobro dosao jos jednom
Hvala svima na dobrodoslici
Sto se tice buduceg SAAB-a sve je moguce,jedina stvar koja mi se ne svidja kod njega je taj prednji pogon,ali 4x4 zavrsava poso
Pozdrav Dusane i dobro dosao u nasu skromnu druzinu.
Bas lepo sto nam dolazis sa jednom takvom "azdajom" koju nismo imali do sad u nasim redovima.....doduse dizela da,ali benzinca za sada ne.
Predstavi ga OVDE u slici i reci ( ne skrtari ni sa jednim ni sa drugim ) ...... i uzivaj sa nama na dalje
Sutra cu otici da sa ga slikam, poshto je trenutno kod caletovog druga u garazhi . ee Tazz to sam hteo da pitam ovde na forumu, pishe mu sa strane griffin, ali ja ne znam sta je to. Moze li neko da mi objasni ? . Hvala svima na dobrodoslici.
Hehe... eto... Imamo i Griffin sad na forumu...
Dobrodosao!
Objasnjenja kad zviznea temu u nasi ljubimci... pa ce cika Aero da ti potanko objasni... a i mi buranija cemo se ukljuciti....
Ajd uzdravlje...
Pozdrav, hvala . Nemoj tako brate, nije ni golf za bacanje!! )) . Stoji da je ovaj saab azhdaja, ali ipak po meni je za neke ozbiljnije i starije ljude, kao shto je moj cale... Ipak meni je tek 19godina.
I meni je tek 19 godina brate, zato ti i kazem . Odusevices se tim saabom videces. Posle sa golfom ima samo u prodavnicu da ides . Salim se ja, o ukusima se ne raspravlja.