Ćao svima!
Ja sam Maja (nisam baš sve čitala, ali u nekom brzom pregledu ne videh ni jedno žensko ime ovde - pretpostavljam da ih ipak ima), a nik potiče od nadimka automobilu koji je igrom slučaja, a možda i namera - trenutno moj

.
Neko ko je meni jako važan ga je svojevremeno kupio, sa oduševljenjem, silno mazio i pazio, ali splet okolnosti je takav da je auto par godina stajao ispred zgrade i čekao da bude rešena njegova sudbina...
Dobila sam ga na poklon: da ga rasturamo i prodajemo u delovima (radim u auto servisu) ili mu nađemo neko bolje rešenje... Najsrećnija bih bila kada bi postojao način da se registruje i (na točkovima) vrati pravom vlasniku (sa sve crvenom mašnom - ko' u jeftinim američkim filmovima).
"Sabica" je SAAB 9000CD, kompletno opremljen, sa sve kožnim sedištima za nijansu tamnije boje od boje karoserije... Lično ne volim taj tip automobila (izvinite

samo sam iskrena) ali ne mogu da ne kažem da je stvarno specifičan i nekako svoj (kao i onaj kome je pripadao).
Ovde sam da pokušam da nađem odgovor na pitanje šta dalje činiti sa tim autom...