P.S. Poslacu Vam pp sa podacima. Preselio sam se u Bg pa preuzmanje nece biti problem.

Objašnjenje je bilo suvišno, barem za mene ;) Oni koji me znaju privatno, takođe znaju da ja ne bih prihvatio ni nagradu a ni nominaciju, tako da je taman kako treba.stalker je napisao: Greepen, TAZZ, STevak (po tom redosledu) bi verovatno (lako) pobedili ali sam ih u startu isključio kao "face" na forumu (administatori, osnivači, suosnivači) ... imenjak i jedinog (sigurno) znam i lično pa bi moglo da se shvati kao "sukob interesa" (šalim se, ne bi bilo fer u najmanju ruku) izvinjavam se.
OK jasnije je sadstalker je napisao:Ili prostije (ako ste već direktno u prodavnici):
Uzmite 10W-40 (sva su polu-sintetička) koje na nalepnici nema ACEA E standarde (MB 228.x) već ACEA A3/B4, MB 229.x (229.1 ili 229.3 ali bez 228.3 ili slično). Na kraju krajeva: API Sx (SL, SM ili SN) je garancija da je ulje za vaš (benzinski) motor (da, naročito izbegavajte ACEA CX-4, dakle CF-4, CG-4, CH-4, CI-4, CJ-4).
Vratih se i na prvo pitanje za koje nisam ima siguran odgovor pa sam uslovno dao odgovor.saabvolvo je napisao:Poštovani stalker...sipao sam u volvo s 60 2.0 T castrol 10w60 edge sport,po preporuci ljudi koji rade i znaju volvo automobile..auto ima proverenih 146000 km..čist benzin i ostace samo benzin..da li je pravi izbor ulja..hvala unapred..
Kod Radulovica krenuli 2007 mom ex sefu (e60 525d) da sipaju 5W40 u nov auto, ali ne da menjaju vec kao da dopune (fabricki ide 0W30) jer prvih 30.000km ima neku manju potrosnju.........jedva sam ih zaustavio, a to ulje ni pod razno ne ide.........briga ih nije njihov auto, ako imas problema jos bolje cesce ce da se druzite. Kad su nam rekli da nemaju to ulje onda smo se zahvalili na saradnji pa kupili sami i dosuli.GRIPEN je napisao:Hvala. U Delti su sipali 5w40 (bar tako pise na fiskalnom) sto mi je bilo cudno...uglavnom, ja sam sipao Wolf 5w30 pa ce mo videti.
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gosta