Radi tuning dizela, DPF-EGR Off i mnogo toga sto nama moze biti od koristi, on ce to opsirnije malo...

Kao i sto se tice cena,a kad vec sve prica moze da kaze i koliki popust dobijaju clanovi kluba

Ovde se remapira motorni racunar, samim tim moraš da remapiraš i plinski računar, te uz neku doradu dizni i isparivač ana plinu auto takođe ide bolje, ali moraš da remapiraš i plinski račran da proprati zahteve koje daje motorni na turbini, da takoreći to dobro nahraniš plinom :)GRIPEN je napisao:A 'el ima neka za plin [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
Da je fabrici npr kao kod 93 ss, ne bi bio problem da se konvertuje u Bio pa da se tjunira.GRIPEN je napisao:Znam ja to dobro. Al kad bi se neko pozabavio da napravi optimizovanu mapu za lpg gorivo za motorni racunar onda bi to sve lpg racunar lakse ispratio...
Eto, ja rekoh da Tazz zna najbolje oko toga :)TAZZ je napisao:Heh...
T7 ima mape za biopower.
Sent from my m2 note using Tapatalk
Ja sa 300ccm i 100ks manje spuštam na 8,6 litara plina na autoputu. Izuzetno lagana noga, do 100-110kmh. Kad ne pazim na nogu penje se na 11 litara, a brzine su iste (manuelni menjač i nešto manji auto).Perkele je napisao:I jos jedna neverovatna stvar je ta da tesko mogu da spustim potrosnju ispod 12l kad vozim otvorenim putem 80-90km/h sto je takodje maltene nemoguca misija da auto toliko puno trosi sa tako laganom voznjom.
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost