Bas me interesuje ko li je porucio ovaj sa kacigomAERO je napisao:Meni je ovaj stiker sa kacigom najjaci...obozavam tu sliku

Bas me interesuje ko li je porucio ovaj sa kacigomAERO je napisao:Meni je ovaj stiker sa kacigom najjaci...obozavam tu sliku
Nisam ja ....ako na to mislis ....Bagzi93 je napisao: Bas me interesuje ko li je porucio ovaj sa kacigom
u pravu si Slavisa samo clanovima ,Slavisacs je napisao:Clanovima kluba
Mnogo sitne slike... A ja sam zainteresovan da mi podelis. :)janakis je napisao:koga zanima ,delimo
Koji, original...Zovni sutra pacu ti reci sta i kako...GRIPEN je napisao:Slavisa,
2 x 62,4mm za mene!
Imam ja jednu viska i mogu da ti posaljem postom. Pusti mi na pp adresu ako hoces da saljem. Malo su nezgodne za lepljenje, mora bas polako. Pozdravstevak je napisao:Ne znam da li sam propustio ili nije ni bilo reči o nalepnici za staklo sa logom i web adresom kluba. Je li neko razmatrao tu temu?
Hvala ti druže, kao da si mi poslao, ali ne bih ako je tako lošeg kvaliteta. Nemam ni živaca ni godina da se trošimBagzi93 je napisao:Imam ja jednu viska i mogu da ti posaljem postom.
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gosta