VladimirS je napisao:Slažem se da nije.E, sve je to ista banda, samo se drugačije smeškaju.
U Srbiji udruživanja nema. Ni u čemu. A problemi mogu da se reše u 99% slučajeva tim putem.
Negooo...Ići ćemo 120kmh vozom za 3 godine, a?

VladimirS je napisao:Slažem se da nije.E, sve je to ista banda, samo se drugačije smeškaju.
U Srbiji udruživanja nema. Ni u čemu. A problemi mogu da se reše u 99% slučajeva tim putem.
Negooo...Ići ćemo 120kmh vozom za 3 godine, a?
Ovako, razgovarao sam sa Micom u vezi navedenog. I sam je bio zatecen pa je zvao Borcu gde su mu rekli da su takve instrukcije dobili. Nakon toga je porazgovarao sa menadzerom prodaje... Uglavnom, tako je kako je. To je njihova politika. Ne samo prema nasem klubu vec prema svima koji imaju popuste.VladimirS je napisao:Pazario sam još pre 2 meseca ali mi sad palo na pamet da pitam za mišljenje...
Kupio sam dva filtera u Borči i pri plaćanju prodavac nije hteo da prihvati platnu karticu pravdajući se da sam već dobio popust na ime kluba a država uzima dodatna 3% na plaćanje karticama i da moram da platim kešom. Malo sam bio zatečen jer nisam morao kod sebe da imam tih 1000 dinara ali sam pristao na to jer sam imao novac. Da je nešto skuplje bilo i da nisam imao dovljno kod sebe, sta bi se onda desilo? Malo neprijatna situacija bespotrebno.
Da ne pričam da je pre kupovine bio jaako neprijatan prema meni jer sam mu tražio neke stvari koje inače nemaju na stanju u Borči (filter W719/27) iako sam poručio nekoliko dana ranije pa su filteri stajali na nekim drugim policama...
Evo sta sve ima, trenutno.VladimirS je napisao:Da li su proširili asortiman Wolf ulja? I da li postoji mogućnost nabavke nekih ulja koja nemaju u ponudi a Wolf ih proizvodi?
I to je Ok samo treba da se zna unapred a ne unazad.GRIPEN je napisao:Znaci ako kupujete na popust, spremite kes!
A ja danas u Ns-u pazario ulje na karticu. I prošlo.GRIPEN je napisao:Ovako, razgovarao sam sa Micom u vezi navedenog. I sam je bio zatecen pa je zvao Borcu gde su mu rekli da su takve instrukcije dobili. Nakon toga je porazgovarao sa menadzerom prodaje... Uglavnom, tako je kako je. To je njihova politika. Ne samo prema nasem klubu vec prema svima koji imaju popuste.VladimirS je napisao:Pazario sam još pre 2 meseca ali mi sad palo na pamet da pitam za mišljenje...
Kupio sam dva filtera u Borči i pri plaćanju prodavac nije hteo da prihvati platnu karticu pravdajući se da sam već dobio popust na ime kluba a država uzima dodatna 3% na plaćanje karticama i da moram da platim kešom. Malo sam bio zatečen jer nisam morao kod sebe da imam tih 1000 dinara ali sam pristao na to jer sam imao novac. Da je nešto skuplje bilo i da nisam imao dovljno kod sebe, sta bi se onda desilo? Malo neprijatna situacija bespotrebno.
Da ne pričam da je pre kupovine bio jaako neprijatan prema meni jer sam mu tražio neke stvari koje inače nemaju na stanju u Borči (filter W719/27) iako sam poručio nekoliko dana ranije pa su filteri stajali na nekim drugim policama...
Znaci ako kupujete na popust, spremite kes!
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost