Kolja je napisao:500 e vredi ali soma NE
AERO je napisao: i videti dali je moguce urazumiti ga za cenu
Ako si bacio oko na na onaj zlatno-sivi čije sam slike postavio u predstavljanju, gde sam istakao njegovu lepotu, onda moram da napišem i nedostatke za koje znam jer ne volim da prodajem auto a da nešto prećutim ili prikrijem samo da bih ga lakše prodao.exumer je napisao: u zemunu jedan 2.3 od naseg kolege sa foruma pricao sam sa njim na forumu
Godište je 1992-go, a piše kako treba- 2300 kubika. Zato sam naveo da postoji i ocarinjen motor 2.0t pa, ko hoće da se zeza sa tim, može i to.exumer je napisao:jel mu u saobracajnoj pise 2300 ili 1990 kubika, kako vec i koje je godiste?
Da li mozes da nabavis tel. za taj havarisani crveni,ili bilo kakav info( reg.br...)exumer je napisao:hvala kolja. au. v6moze slika od tvog auta. vidim u zemunu kod starog buvljaka cs crveni al je udaren napred ima ih vidjam jednog zelenog u 29 novembra preko puta pandura parkiran ima u batajnici jedan crni ima felne kao bbs i u zemunu jedan 2.3 od naseg kolege sa foruma pricao sam sa njim na forumu
Evo ti info iz prve ruke. Taj crveni u Zemunu se sređuje i kao sređen će biti prodat a sređuje ga i prodaje Zoki, inače serviser za sabove.Ivan Le je napisao:Da li mozes da nabavis tel. za taj havarisani crveni,ili bilo kakav info( reg.br...)
Hvala za info,treba mi havarisan da bi ga sam sredio zato sto imam delove .stevak je napisao:Evo ti info iz prve ruke. Taj crveni u Zemunu se sređuje i kao sređen će biti prodat a sređuje ga i prodaje Zoki, inače serviser za sabove.Ivan Le je napisao:Da li mozes da nabavis tel. za taj havarisani crveni,ili bilo kakav info( reg.br...)
Sve to znam jer sam mu juče obećao far i žmigavac koji mu nedostaju.
exumer je napisao:vise mi se svidja tvoj 2.3 o kojem smo pricali
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gosta