P: Saab SS 9-3 1.8t Vector 2003

Oglasi vezano za automobile isključivo!

P: za Prodajem
K: za Kupujem
Korisnikov avatar
Atila Han
Pridružio se: 26 Nov 2012, 00:00

P: Saab SS 9-3 1.8t Vector 2003

Postod Atila Han » 08 Maj 2013, 21:42

Pozdrav svima,

na prodaju je moj SAAB 9-3 1.8t Vector 2003 god. 151 969km, prodajem ga jer mi zbog posla i puta po Srbiji treba veci, karavan ili minivan. Neke od slika mogu da se vide na ovom forumu, u rubrici moj auto. Auto je na Francuske table, na moje je ime jer posedujem njihove papire, u Srbiji je od pre godinu dana, nije izakan i rastresen po nasim putevima, Sveta ga je probao pre nedelju dana, kaze da je dobro utegnut, da se odlicno ponasa na putu. Uradjen mu je servis pre 2000km, akumulator promenjen pre par meseci, kugle i viljuske promenjene pre nepunih mesec dana kod Svete saab servis, juce su mu promenjene sve cetiri svecice, jer su greskom stavili druge u Saab-u u Francuskoj, posedujem i sve ostale fakture o redovnom odrzavanju u Francuskoj i ovde. Cena je 3500€ Kao sto rekoh zbog posla mi je potreban karavan ili minivan tipa /Zafira itd./, tako da je moguca zamena uz moju doplatu. Za sve ostale informacije moj broj vam je na raspolaganju na 060/68-555-69
Poslednji put menjao 1 dana Atila Han, izmenjena 9 puta

Korisnikov avatar
saabvolvo
Pridružio se: 14 Apr 2013, 00:00

Re: Saab SS 9-3 1.8t Vector 2003

Postod saabvolvo » 08 Maj 2013, 23:20

Šta ti bi Slika onoliko oduševljenje Slika pa predstavljanje,dva dana si pisao,a sad Slika kupi karavan saab,i nastavi da budeš srećan i, što je najvažnije bezbedan pošto se,kako kažeš,mnogo voziš po srbiji,a srbija i saobraćaj Slika mani zafiru,scenic,sharan i alhambru,nastavi sa saabom(ili volvo naravno)i osmeh na lice Slika

Korisnikov avatar
Atila Han
Pridružio se: 26 Nov 2012, 00:00

Postod Atila Han » 09 Maj 2013, 11:23

Hahaha, moje odusevljenje ne moze da spadne sto se tice ove marke, jednom sam je probao, i ne nameravam za licnu upotrebu auta da posedujem nesto drugo. Problem je sto mi treba nesto vece pod hitno, zbog posla, a sto se tice mojih zelja trenutno ih stavljam po strani, posao je na prvom mestu, lako cu sebi uciniti ponovo zadovoljstvo kad udje veca suskeca moneta, kako sam kupio ovog Saab-a tako cu uzeti jos jednog, pogotovu sto su mi planovi i zelja da uzmem noviji, ali kao sto rekoh prvo posao, a sve ostalo ce biti. A sto se tice karavana, pitam se da li ce mi i to biti dovoljno, jer smo brat i ja zajedno u poslu, i zajedno bi sa robom radili, tako da ce mi ipak trebati nesto vece zbog robe i komfornije za nas, a predzadnji model Zafire, Sharan, i tako neki modeli ipak imaju veci kapacitet, visi su lakse je za cesto punjenje i praznjenje gepeka. Slika

Korisnikov avatar
saabvolvo
Pridružio se: 14 Apr 2013, 00:00

Postod saabvolvo » 09 Maj 2013, 23:49

Saab 9-7 Slika je prava makina za tebe Slika

Povratak na “AUTO OGLASI”