Prodaje se ovaj prelepo sacuvan i potpuno ispravan Saab 9-3 1,9 TiD 110 kw 2008 koji je skoro uvezen iz Italije ali ne spada u kategoriju italijanskih krseva nego u jedan zdrav i odrzavan auto jer kako u Nemackoj ima i krseva tako i u Italiji ima dobrih automobila ali koje takodje treba posteno platiti. Auto je stigao ceo i nista na njemu nije radjeno i popravljano a ja sam ga samo oprao i usisao i to je sve. U Vector opremi je koja sadrzi automatsku dvozonsku klimu,centralnu bravu,el podizace stakala x 4,el podesavanje retrovizora sa grejacima,kozna sedista u kobinaciji sa stofom,kozni servo volan sa komandama,alu felne 17" sa odlicnim Continental gumama,bord kompjuter,maglenke,ABS,ASR,Parot blutut uredja za mobilni telefon...Uz auto se dobijaju dva kljuca.Kilometraza je 183k km i 100% je tacna jer tu je i originalna servisna knjizica gde se vidi da je auto odrzavan u Saab servisu a plus sto je auto na toliko i carinjen.Plivajuci zamajac,set kvacila i menjac su besprekorni. Sto se tice cene ona je 8500 ali za kes mozemo se dogovoriti a moj broj telefona je 063-10-20-110.
Budite sigurni da je ovo auto za vas ako mozete da izdvojite ovaj novac jer ja se skoro nisam vozio u ovako dobrom i sacuvanom primerku automobila.Evo i slika.

Covek u zivotu uvek treba da se pruzi onoliko koliko je dugacak.