Primetio sam na nekim stranim forumima ovu temu, pa pomislih zašto da mi zaostajemo za njima kad mozemo i mi da imamo ovu temu.Sve što nadjete ubacujte ovde, inače ovo je danas i oduvek sastavni deo automobilizma, pogotovo tjuninga.Evo ja imam neke sličice za početak, pa se pridruzite.
Uvedi dijetu ovoj zadnjoj AERO, ali pod hitno ubice je pritisak hahahahahahahahahaha . Garantujem da bi zauzela celu haubu kada bi sela na nju da se slika (kolike li tek stolice ima u kuhinji, sedište minimum 1m2)
ŽIVOT JE 1, SAAB JE 2.0 T ! LIFE'S TOO SHORT TO DRIVE BORING CARS!!! Cars are my drug, SAAB is my dealer ! Mog je SAABa, vozila baba powered by Nordic performance
Ne hvali ima viška, doktore moraš na servis mislim da ti je birač pokvaren ili se rastelovao,AERO takodje TAZZ opravdano, AERO proveri da li ti gori CWC na tabli...
ŽIVOT JE 1, SAAB JE 2.0 T ! LIFE'S TOO SHORT TO DRIVE BORING CARS!!! Cars are my drug, SAAB is my dealer ! Mog je SAABa, vozila baba powered by Nordic performance
Moracu da te kad se prolepsa vreme dovedem malo kod mene (jel si pogledao linkove iz inboxa na FB?) da te neka vlajna malo...