Šta znače naši pseudonimi (NICK-ovi)
Šta znače naši pseudonimi (NICK-ovi)
Ajde, Baš me zanima šta znače nikovi na forumu...
Evo TAZZ...
Meni lično HIT LIK iz crtanih filmova. Nikad ne može da je miran, uvek mora da se vrti i pravi neka sranja dok se kreće...
Meni omiljen...
Zato TAZZ
Evo TAZZ...
Meni lično HIT LIK iz crtanih filmova. Nikad ne može da je miran, uvek mora da se vrti i pravi neka sranja dok se kreće...
Meni omiljen...
Zato TAZZ
- Carlsson
- Pridružio se: 25 Dec 2011, 00:00
Re: Šta znače naši pseudonimi (NICK-ovi)
sto se mene tice stvar je jasna, al' kome nije evo objasnjenja
Erik Carlsson aka "Carlsson na krovu" legendarni Svedski reli vozac rodjen u Trollhattanu, naravno vozio Saab-ove 92, 93, 95, 96
Erik Carlsson aka "Carlsson na krovu" legendarni Svedski reli vozac rodjen u Trollhattanu, naravno vozio Saab-ove 92, 93, 95, 96
[link_open=http://www.saabclubserbia.rs]SAAB CLUB SERBIA[/link_open]
- troll 9-5
- Pridružio se: 13 Mar 2012, 00:00
Troll 9-5, zato sto je Troll pocetak imena grada Trollhattan, a 9-5 zato sto mi je to omiljeni model!
- AERO
- troll 9-5
-
- Drug Član
- Pridružio se: 30 Mar 2012, 00:00
cao evo i ja da obJasnim
nekada davno 92 -94 kada sam se prvi put "nakacio" na internet poceo sam da pristupam tamo nekim sajtovima sa passwordima. Posto sam zaboravan pojenta je bilo smisliti neki nik koji cu uvek pamtiti.
NIN je poznata rok grupa svi je vole:))) ja se przim na njnih jos od tada
a saki ... pa tako me je moja baka zvala .. haha
nekada davno 92 -94 kada sam se prvi put "nakacio" na internet poceo sam da pristupam tamo nekim sajtovima sa passwordima. Posto sam zaboravan pojenta je bilo smisliti neki nik koji cu uvek pamtiti.
NIN je poznata rok grupa svi je vole:))) ja se przim na njnih jos od tada
a saki ... pa tako me je moja baka zvala .. haha
- troll 9-5
- GRIPEN
- Pridružio se: 15 Apr 2012, 00:00
Vako, Gripen je isto sto i Griffin ali na Svedskom. Inace, verovatno vec svi znate, Griffin ili Gripen je je mitsko čudovište sa telom lava i glavom orla mada ga u mitologiji ima i u drugim kombinacijama oblika i naravno jedan takav Griffin se nalazi na amblemu Saab-a...
Jos jedan razlog zasto sam izabrao ovaj nik je i to sto se tako zove odlican Svedski borbeni avion Jas 39 koji proizvodi Saab fabrika aviona!
Jos jedan razlog zasto sam izabrao ovaj nik je i to sto se tako zove odlican Svedski borbeni avion Jas 39 koji proizvodi Saab fabrika aviona!
All systems go, ready for takeoff!
- AERO
- troll 9-5
ovaj na slici resio da leti bez aviona
- HIRSCH
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 00:00
dolce vita (sladak zivot) to mi je neki sinonim odavno jos kada smo pisali imena bluetooth-a na telefonima, (davno bese) pa posle kad sam se registrovao na netu registrovao sam se tako dugo ga koristim pa sam mahinalno napisao....sad me malo i smara da budem iskren jos sam se zeznuo kad sa ukucavao sa dva ll
kad smo vec kod toga pitao bih da li moze nekako da se promeni u HIRSCH (aero, tazz...)?
ako moze, ako ne nista nema veze...
kad smo vec kod toga pitao bih da li moze nekako da se promeni u HIRSCH (aero, tazz...)?
ako moze, ako ne nista nema veze...
- AERO
Ma moze matori - nije problem nikakav......ali moras da napises zasto HIRSCH
Ja bi ti to odma sad uradio,ali posto nisi na mrezi,neces znati da je promenjeno,i uzaludno ces ukucavati dollce vita da bi se konektovao.Cim uhvatis nekog od nas u isto vreme kad si i ti....samo reci
P.S. - ako ima jos interesenata za "krstenje" javite se ako vas nesto muci.....crtice,razmaci,itd
Ja bi ti to odma sad uradio,ali posto nisi na mrezi,neces znati da je promenjeno,i uzaludno ces ukucavati dollce vita da bi se konektovao.Cim uhvatis nekog od nas u isto vreme kad si i ti....samo reci
P.S. - ako ima jos interesenata za "krstenje" javite se ako vas nesto muci.....crtice,razmaci,itd
- troll 9-5
POP pokidao
- HIRSCH
nije problem copy-pasteAERO je napisao:Ma moze matori - nije problem nikakav......ali moras da napises zasto HIRSCH
U Hirsch Performance centru u Švajcarskoj, Saab-ova vozila dovode se na novi stepen stila i performansi.
Kao jedini službeni partner Saab Automobile AB za nadogradnju performansi, Hirsch Performance nude punu paletu raznih nadogradnji performansi i sportske dodatne opreme, a sve uz Saab fabričku garanciju.
Princip " forma prati funkcionalnost" glavna je odrednica za sve proizvode razvijene u Hirsch Performance.
Uz tipiču Švajcarsku preciznost, inžinjeri u Hirsch Performance kreiraju paletu inovativnih Saab- karakterističnih proizvoda koji demonstriraju ekstremnu pouzdanost i upravljivost. Svi proizvodi i usluge, od nadogradnji do aluminijumskih naplataka proizvedeni su ekskluzivno za visoke standarde Švedske marke.
Snažniji, dinamičniji, elegantniji - i čak zabavniji za vožnju.
Hirsch Performance proizvodi uživaju podršku kritičnih Saab vozača i ostalih eksperata širom sveta, inspišući Hirsch Performance da nastavi razvojem nadogradnji i opreme koja nadmašuje već visoko postavljene kriterijume.
Kompetentnost predstavljena kroz Hirsch Performance uključuje sve aspekte razvoja vozila:
Hirsch Performance razvija unapređenje performansi motora, isduvnih sistema, vešanja, kočnica, naplataka, unutrašnjosti, aerodinamičnosti i u potpunosti je prilagođen Saab modelima. Ova vrsta posvećenosti čine Hirsch Performance važnim partnerom za proizvođača, uvoznika i ovlašćenih prodavaca Saab premium marke.
P.S. mnogo mi se svidj sto je Svajcarska firma jeste da oni ne prave kola, ali je isto tako poznato da sve sto rade rade naj bolje...
i naravno ne bih imao nista protiv da jenog dana imam jednog SAAB-a sa rogovima
Nisi me ubedio... copy&paste... daj svojim recima zashto bas hirsch.
- GRIPEN
- GRIPEN
Trebalo bi sutra da ga vidim i uzivo
All systems go, ready for takeoff!
- Carlsson
evo ubacen je smajli ...posto vidim da vam se svidja
- HIRSCH
pa i napisao sam ispod slike 93-jke....ovo copi-paste sam se salio....TAZZ je napisao:Nisi me ubedio... copy&paste... daj svojim recima zashto bas hirsch.
Poslednji put menjao 1 dana Anonymous, izmenjena 22 puta
- Carlsson
imas pp
- nik 900t
- Drug Član
- Pridružio se: 26 Dec 2011, 00:00
zasto nik pa ime nikola 900t zato sto volim 900 t OG
Saab 900og
- Carlsson
kratko i jasno
jos samo da ovo "volim" zamjenis sa "posjedujem" bilo bi
jos samo da ovo "volim" zamjenis sa "posjedujem" bilo bi
- nik 900t
- Drug Član
- Pridružio se: 26 Dec 2011, 00:00
- Carlsson
ajmo ovi novi