HUMOR,VICEVI,ZEZANJE ...
- troll 9-5
- Pridružio se: 13 Mar 2012, 00:00
Re: HUMOR,VICEVI,ZEZANJE ...
AUDI- Vozaci audija su izuzetno bahati,opredelili su se za audija jer nemaju para za BMW,a i ovo im je proverena varijanta posto pola delova pasuje sa VW grupacije.
ALFA ROMEO- Vise sekta nego ljubitelji,svesni su da voze smece od auta iako to nikad nece priznati,vole auto jer ima svoju tradiciju i lep dizajn,postoji podgrupa ljubitelja alfe sa niskim IQ koji misle da je auto stvarno dobar.
BMW- Statusni simbol,vlasnici uglavnom seljacine,kriminalni i po koji pravi ljubitelj, Sve 3 grupe su svesne da voze dobar auto i zato su najbahatiji na putu.
HONDA- Vlasnici uglavnom svesni da voze jako brze automobile, postoje 2 grupe vozaca honde, one koji su poginuli i one koji ce tek poginuti.
HYNDAI- Grupa ljudi koji nema para za toyotu.
Peugeot- Lavic,uglavnom vlasnici su maloumnici koji pokusavaju da privuku devojke zenskim autom, a u muskom drustvu opravdavaju svoju ljubav stabilnoscu u krivinama.
Citroen- Ljubitelji ovog auta i dalje zive u svetu dok je "Ajkula" bila hit. Podgrupa su vozaci VTS-a koji misle da su najbrzii obicno zive na periferiji grada.
Renault- Obicno stariji ljudi koji i dalje zive u iluziji da je Renault dobar auto.
Mercedes- Vlasnik moze da pobegne iz sela ali ne i selo iz njega.
SKODA- Ljubitelji ove marke zive pod ubedjenjem da voze VW,isto vazi i za vlasnike seata.
VW- Suvise sirok pojam, od gospode do sljama su vlasnici ovog auta,izuzetno kvalitetna vozila.
ZASTAVA- Ljubitelji ovog auta, su u velikom problemu u svojoj glavi.
ALFA ROMEO- Vise sekta nego ljubitelji,svesni su da voze smece od auta iako to nikad nece priznati,vole auto jer ima svoju tradiciju i lep dizajn,postoji podgrupa ljubitelja alfe sa niskim IQ koji misle da je auto stvarno dobar.
BMW- Statusni simbol,vlasnici uglavnom seljacine,kriminalni i po koji pravi ljubitelj, Sve 3 grupe su svesne da voze dobar auto i zato su najbahatiji na putu.
HONDA- Vlasnici uglavnom svesni da voze jako brze automobile, postoje 2 grupe vozaca honde, one koji su poginuli i one koji ce tek poginuti.
HYNDAI- Grupa ljudi koji nema para za toyotu.
Peugeot- Lavic,uglavnom vlasnici su maloumnici koji pokusavaju da privuku devojke zenskim autom, a u muskom drustvu opravdavaju svoju ljubav stabilnoscu u krivinama.
Citroen- Ljubitelji ovog auta i dalje zive u svetu dok je "Ajkula" bila hit. Podgrupa su vozaci VTS-a koji misle da su najbrzii obicno zive na periferiji grada.
Renault- Obicno stariji ljudi koji i dalje zive u iluziji da je Renault dobar auto.
Mercedes- Vlasnik moze da pobegne iz sela ali ne i selo iz njega.
SKODA- Ljubitelji ove marke zive pod ubedjenjem da voze VW,isto vazi i za vlasnike seata.
VW- Suvise sirok pojam, od gospode do sljama su vlasnici ovog auta,izuzetno kvalitetna vozila.
ZASTAVA- Ljubitelji ovog auta, su u velikom problemu u svojoj glavi.
- AERO
- Pridružio se: 25 Dec 2011, 00:00
troll 9-5 je napisao:Mercedes- Vlasnik moze da pobegne iz sela ali ne i selo iz njega.
- MAD SERB
- Pridružio se: 28 Jun 2013, 09:37
- Kontakt:
Hhahahahahahahahahahahahahahaha
ŽIVOT JE 1, SAAB JE 2.0 T !
LIFE'S TOO SHORT TO DRIVE BORING CARS!!!
Cars are my drug, SAAB is my dealer !
Mog je SAABa, vozila baba
powered by Nordic performance
- Bagzi93
- Drug Član
- Pridružio se: 19 Feb 2013, 00:00
Samo sto bih ja umesto admin napisao supreme leader
- MAD SERB
- Kontakt:
Terorizam i ugostiteljstvo
- troll 9-5
@Aero
Jesi si se nasao a
Jesi si se nasao a
- troll 9-5
Nego...
Kao predstavnik manjine, koja se zove :"Obicni clanovi", zahtevam da nam pokazes svoje pravo lice tj. facu, jer smo na skupu dosli do zakljucka da je moguce da si ti neciji dvojnik. Pitali smo KD-a da mozda nisi ti on tj. da on nije ti... dobili smo negativan odgovor... Stoga mi iz :"Obicni clanovi" trazimo da nam se u sto skorije vreme predstavis u vidu neke slike (naravno da to ne bude "random" slika sa net-a ).
Odgovore kao : i necemo uzeti u razmatranje.
S postovanjem,
troll 9-5
- AERO
Svasta .....troll 9-5 je napisao:Pitali smo KD-a da mozda nisi ti on tj. da on nije ti.....
Naravno....samo da prelistam porodicne albume da izaberem neku sliku gde sam ispao lepo.troll 9-5 je napisao:zahtevam da nam pokazes svoje pravo lice tj. facu
Evo ti slika hebala te slika [link_open=http://www.dodaj.rs/f/2x/9p/31yLOwGm/screenshot452.png]KLIK[/link_open]troll 9-5 je napisao:Odgovore kao : i necemo uzeti u razmatranje.
- troll 9-5
[link_open=http://www.tubechop.com/watch/1591303]KLIK[/link_open]
- GRIPEN
- Pridružio se: 15 Apr 2012, 00:00
troll 9-5 je napisao:
Nego...
Kao predstavnik manjine, koja se zove :"Obicni clanovi", zahtevam da nam pokazes svoje pravo lice tj. facu, jer smo na skupu dosli do zakljucka da je moguce da si ti neciji dvojnik. Pitali smo KD-a da mozda nisi ti on tj. da on nije ti... dobili smo negativan odgovor... Stoga mi iz :"Obicni clanovi" trazimo da nam se u sto skorije vreme predstavis u vidu neke slike (naravno da to ne bude "random" slika sa net-a ).
Odgovore kao : i necemo uzeti u razmatranje.
S postovanjem,
troll 9-5
A ja sam trazio od ovih ostalih glavonja na forumu da ti promene nik u Fantom!
All systems go, ready for takeoff!
- BOKI 900
- Wheeler Dealer
- Pridružio se: 05 Feb 2013, 00:00
@troll,
imas od mene klopu pice sta god oces......placem.
sto se moguceg dvostrukog pojavljivanja tice,svaba KD nemoze nikad biti AERO jer svaba je svaba,jedinstven lik ovih nasih prostora a ovaj AERO je neki
izbegava nas da nebude
Predlazem da ako se nepojavi next time da ga ADMIN company
imas od mene klopu pice sta god oces......placem.
sto se moguceg dvostrukog pojavljivanja tice,svaba KD nemoze nikad biti AERO jer svaba je svaba,jedinstven lik ovih nasih prostora a ovaj AERO je neki
izbegava nas da nebude
Predlazem da ako se nepojavi next time da ga ADMIN company
Love SAAB, never GM
- troll 9-5
- GRIPEN
- Pridružio se: 15 Apr 2012, 00:00
- AERO
Izvinte sto kasnim sa odgovorom - slava mi bila
Vidim dosao red na mene da me ......
Od Trolla sam to i ocekivao (to ga sve uci onaj Carlsson ),ali ne podpadajte pod njihov uticaj.
Oni su sektasi. ...traze mi sliku da me bockaju [link_open=http://www.dodaj.rs/f/3C/gA/jJdnaIt/vudumagija14.jpg]KLIK[/link_open]
Jel ste videli koju muziku slusaju
Aj sad ozbiljno.....
Nisam dvojnik niciji,samo jedan nalog imam na forumu i cak mislim da moju sifru imaju ostali admini (ovi crveni)
Te stvari ne volim i dvojni nalozi su na forumu strogo zabranjeni.Samo direktor na forumu ima pored svog naloga sluzbeni nalog (nik je ADMIN) i on sluzi iskljucivo u sluzbene svrhe,odnosno za potrebe foruma.Dakle s tim nema zezanja....
Sto se tice prvog skupa,znate da nisam bio u zemlji.Ja sam otisao u februaru,skup je bio u maju ,a vratio sam se u junu.
Nemojte me hebati kad sve to znate,kao i za skorasnji ponovni odlazak
Sto se tice drugog skupa,imao sam zelju i volju,ali stvarno nisam uspeo.Nekoliko vas zna kojim se poslom bavim,a isto tako znate da to nije posao od 7 do 15,i da tu nema subote i nedelje,nego malo zahebanije.
Razumem sve,ne trazim nikakvo opravdanje,ali tako je kako je sto se tice ta dva druzenja.
Boze zdravlja bice ih jos a ako mi se ispuni zelja,icicemo i na ekskurziju u muzej u Trollhättan
Sve ovo gore navedeno Carlsson i Kd znaju .... i jos par detalja ....
Moje zdravstveno stanje(hendikep) najbolje je razumeo Slavisa (kad smo dogovarali za ovaj drugi skup) ,pa ako smatra da je uredu neka vam isprica.
Ja sam se dopisivao s njim i plakao od smeha Upravo ovo sto Boki kaze
Vidim dosao red na mene da me ......
Od Trolla sam to i ocekivao (to ga sve uci onaj Carlsson ),ali ne podpadajte pod njihov uticaj.
Oni su sektasi. ...traze mi sliku da me bockaju [link_open=http://www.dodaj.rs/f/3C/gA/jJdnaIt/vudumagija14.jpg]KLIK[/link_open]
Jel ste videli koju muziku slusaju
Aj sad ozbiljno.....
Nisam dvojnik niciji,samo jedan nalog imam na forumu i cak mislim da moju sifru imaju ostali admini (ovi crveni)
Te stvari ne volim i dvojni nalozi su na forumu strogo zabranjeni.Samo direktor na forumu ima pored svog naloga sluzbeni nalog (nik je ADMIN) i on sluzi iskljucivo u sluzbene svrhe,odnosno za potrebe foruma.Dakle s tim nema zezanja....
Sto se tice prvog skupa,znate da nisam bio u zemlji.Ja sam otisao u februaru,skup je bio u maju ,a vratio sam se u junu.
Nemojte me hebati kad sve to znate,kao i za skorasnji ponovni odlazak
Sto se tice drugog skupa,imao sam zelju i volju,ali stvarno nisam uspeo.Nekoliko vas zna kojim se poslom bavim,a isto tako znate da to nije posao od 7 do 15,i da tu nema subote i nedelje,nego malo zahebanije.
Razumem sve,ne trazim nikakvo opravdanje,ali tako je kako je sto se tice ta dva druzenja.
Boze zdravlja bice ih jos a ako mi se ispuni zelja,icicemo i na ekskurziju u muzej u Trollhättan
Sve ovo gore navedeno Carlsson i Kd znaju .... i jos par detalja ....
Moje zdravstveno stanje(hendikep) najbolje je razumeo Slavisa (kad smo dogovarali za ovaj drugi skup) ,pa ako smatra da je uredu neka vam isprica.
Ja sam se dopisivao s njim i plakao od smeha Upravo ovo sto Boki kaze
BOKI 900 je napisao: a ovaj AERO
izbegava nas da nebude
- troll 9-5
Srecna slava domacineAERO je napisao: Izvinte sto kasnim sa odgovorom - slava mi bila
Ti da cutis, ti sto slusas Micu TrofrtaljkuAERO je napisao: Jel ste videli koju muziku slusaju
A i tamo ima Plavi mostAERO je napisao:Nekoliko vas zna kojim se poslom bavim,a isto tako znate da to nije posao od 7 do 15,i da tu nema subote i nedelje,nego malo zahebanije.
Ti ces pre da ides u Subaruov muzej izgledaAERO je napisao: Boze zdravlja bice ih jos a ako mi se ispuni zelja,icicemo i na ekskurziju u muzej u Trollhättan
AERO je napisao: Moje zdravstveno stanje(hendikep) najbolje je razumeo Slavisa (kad smo dogovarali za ovaj drugi skup) ,pa ako smatra da je uredu neka vam isprica.
Ja sam se dopisivao s njim i plakao od smeha Upravo ovo sto Boki kazeBOKI 900 je napisao: a ovaj AERO
izbegava nas da nebude
- Slavisacs
- President Saab Club
- Pridružio se: 17 Okt 2012, 00:00
- Kontakt:
Ja znam samo ovo
A hendikep
Aero@
...vidimo se Boze zdravlja
A hendikep
A kad rece da dolazi...Aero@
Moras me razumeti,ja jedini nacin komunikacije imam ovako - ja sam gluvonem.
Osecao bih se jako neprijatno u drustvu Vas koji mozete da govorite
Ima tu jos,ali nije za javnost...mnogo "homo" stvariCarlsson@
lazes
ja ne vjerujem dok ne dodjem na skup i priđe mi brko sa mercedes tetovažom i kaže "ja sam Aero"
Saab 9-3 MY07
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
- MAD SERB
- Kontakt: