Mi smo krajem 90ih na 80.000km radili remont glave - zamenjena bregasta, hidropodizaci, vodjice - samo ventili ostali nj. Al posto smo ga cale i ja terali 160-170km/h do Svilajnca i Nisa redovno (to je sat-sat i po na 6.000o/min.) nekako ne mogu da mu to zamerim
Sve je kupljeno novo i original Ruville i zamenjeno. Kao sto rekoh, auto zasticen kada je imao 4 meseca i vecih problema u "karijeri" nije imao.
Kadett je prodat kada su neki krimosi u BMW-u zakacili caleta dok je cekao na semaforu - samo su zakacili krilo . zguzvali ga kao salvetu - projurili sa preko 100 na sat nisu ni stali.
Tada sam se uplasio za moje i sta bi bilo da je neki olos udario direktno u njih- tada sam im kupio Saab
Jos jedna mana sem bezbednosti kod Kadetta je nedostatak klime - kada vozis 140 ili brze leti mnogo je vruce u kolima, nije imao servo a cale sve stariji.......zato sam mu uzeo nesto fino - moze da krene iz 3. brzine ako se zezne, karoserija kao tenk, dobre kocnice, klima, sve na dugme, ne zahteva posebno odrzavanje.....milina