SAAB CAFFE

Korisnikov avatar
kd23se4
Site Admin
Pridružio se: 26 Dec 2011, 00:00

Re: SAAB CAFFE

Postod kd23se4 » 05 Jul 2013, 11:04

Zasad samo kratko jalvljanje - kucamo se veceras!

Korisnikov avatar
GRIPEN
Pridružio se: 15 Apr 2012, 00:00

Postod GRIPEN » 05 Jul 2013, 13:20

KD je tu, a i Aero se vratio :thumbup: :iha:
:Welcome:
Ajmo drustvo kao nekad
All systems go, ready for takeoff!

Korisnikov avatar
treki
Drug Član
Pridružio se: 26 Jun 2012, 00:00

Postod treki » 05 Jul 2013, 14:53

Ovo je sve neverovatno.
Trudio sam se da se drzim po strani, smatrajuci da cete ovo razresiti kao odrasli ljudi.

Neverovatno je koliko se svi prave mutavi oko cinjenice da je TAZZ otisao s forma, covek bez kojeg niko od nas ne bi bio ovde.
Svaka cast svima koji su doprineli i dalje doprinose radu foruma, ali dajte malo realnu perspektivu.
Kao sto sam rekao svojevremeno meni su ovde dva najveca autoriteta TAZZ i AERO. Svi ostali koji su dosli i koji doprinose, kapa dole, ali treba negde da se zna red i mesto.

Ovo je postalo totalno sranje.
Vidim obrisan mi nalog na starom forumu.
Saznajem da je stari forum obrisan. Cije je pravo bilo to da uradi?
Je l to njegova licna prcija pa da moze to da radi?
TAZZ zna da bude brz, ponekad suvise brz, ali najcesce je bivao isprovociran.
Ali neka se jedan od vas javi i neka kaze da mu taj isti TAZZ nije izasao u susret? Savet, pomoc, znanje, sta god.
Je l morao to da radi? nije.
Je l ispada da je budala sto je to uradio?
ispada.
Hvala svima koji su doprineli razvoju ovakve situacije, nadam se da se ponosite time.
Po meni covek se ne meri onim sto prica ili sto kaze, vec onim sto RADI. Njegove akcije govore o njemu.
Ono sto ste svi dozvolili, a i ja zajedno s vama, jer ni ja nisam znao kako da se postavim u ovoj situaciji je svima nama na cast.

Previse sam uzbudjen da bih dodao nesto pametno.
Radite sta hocete.
Sto se mene tice jako sam razocaran u odredjene pojedince i ovo govori mnogo o njima.
Hteli ste vlast po cenu toga da se zajednica raspadne i mislim da cete to i uspeti da uradite.

Dovoljno sam rekao.

Korisnikov avatar
troll 9-5
Pridružio se: 13 Mar 2012, 00:00

Postod troll 9-5 » 05 Jul 2013, 15:43

+1

Korisnikov avatar
AERO
Pridružio se: 25 Dec 2011, 00:00

Postod AERO » 05 Jul 2013, 16:28

Treki druze......(a i ti +1)

Kao sto sam se u svim situacijama trudio da budem suvise realan,tako cu pokusati i u ovom odgovoru koji cu napisati.

Prvo i osnovno,ti (a i svi ostali clanovi),TREBA DA ZNAJU,da problem koji je nastao,NIJE NIKAKAV problem oko nase zajednice,oko naseg foruma,ili tome slicno,VEC JE PROBLEM U MEDJUSOBNOJ KOMUNIKACIJI ljudi koji su vodili/vode i organizovali ove stranice!!!!

Tu smo bili tanki,tu - na toj relaciji smo imali "tanku" komunikaciju,i to nam se sada "obija o glavu".
Neke stvari koje smo trebali da uradimo na samom pocetku,uradicemo sada,i sve ce to biti u redu.
Samo malo vremena i strpljenja,jer svako u nama ima svoj ponos i dostojanstvo,koje ako neko pokusa da poljulja ili ugrozi,mi reagujemo kako reagujemo.

Svi smo mi ljudi,svi nesto radimo,svi imamo "zute minute",svi ponekad pogresimo,svi ponekad popizdimo i odemo,i to nije nista strasno,jer NIKO NIKOM OVDE NIJE REKAO RUZNU REC,vec je doslo do razlicitih misljenja i stavova po pitanju obavljanja pojedinih funkcija/zadataka,sto je dalo za rezultat stiskanje pojedinih dugmica u "Administration Control Panel-u"

Dakle - problem je nastao na "visem nivou",problem ce se resiti na nivou (da kazemo "unutrasnje kontrole"),i zbog tog problema NE SME da trpi forum i svi mi koji smo clanovi istog.
SVI mi mozemo da idemo i da se vracamo ali forum je taj koji uvek ostaje i ceka nas da se druzimo.

Dalje.....Ono sto je JAKO BITNO je sledeca stvar:

Svi mi vrlo dobro znamo ko je Tazz,sta je sve uradio za pojedine clanove,koliko je spreman da pomogne,koliko je voljan da posavetuje,koliko je dao sebe u sve ovo.......ALI ISTO TAKO ZNAMO (Treki),da ako bi svi clanovi sad napisali ovakav post (kao tvoj) onda bi to samo bilo "dolivanje ulja na vatru".

Ja te u potpunosti razumem sto si TI to uradio,nista ti ne zameram,vec te molim (i sve druge clanove),da to NE RADE ,jer cemo dobiti kontra efekat.
Ako svako krene sad da istice rad svog favorita,onda to vodi opstem rasulu a to nam nikako ne treba.

Nismo ni deca,ni klinci....vec razumni ljudi koji nesto rade i grade na ovim stranicama i ukoliko nismo u mogucnosti ZDRAVOM komunikacijom da resimo SVE prepreke koje imamo,onda cemo probleme resiti NIKAD !!!!

U to ime i zbog toga,SADA pozivam SVE clanove,da svojim KONSTRUKTIVNIM komentarima,iskazu svoje nezadovoljstvo oko nekih cinjenica koje su im zasmetale,kako bi mi te nepravilnosti u buducem radu odklonili i ucinili ovaj forum sto kvalitetnijim i interesantnijim za citanje.

Nemojte mi dakle pisati koliko je Tazz dobar drug (to se zna) ili koliko je Aero veliki autoritet(i to se zna),ili dali je neko izbrisao Vas nalog sa starog foruma (to je sad nebitno)vec mi napisite STA VAM SMETA NA FORUMU (a to ste do sad nosili u sebi) jer ste se smatrali sputanim na bilo koji nacin da to izkazete javno.

Ako ne pricamo "otvorenim kartama" nikada necemo napraviti korak napred.

Izvolite......pazljivo Vas slusam

Korisnikov avatar
Perkele
Drug Član
Pridružio se: 16 Apr 2012, 00:00
Kontakt:

Postod Perkele » 05 Jul 2013, 16:40

Treki, mene je tazz banovao zbog onog cini mi se tvog servisa kod Kikija, kad si napisao koliko je izaslo sta i kad sam ja rekao da je ulje koje je kod Kikija 3000din u auto miki 1800din

tazz je prvo izjavio da je i on kupovao to ulje kod auto mike bas i da je stvarno 3000din kad sam ja na kraju stavio sliku cene ulja kod auto mike on mi brisao postove, ja na kulturan nacin napisem da posto mi se brisu postovi ja vise necu ni pisati nista i on me banuje i kao razlog banovanja napise ispunjena zelja! :wtf: :wtf: :wtf:

Posle kad ga je Aero pita sto sam banovan on ga je LAGAO da me je upozoravao...
Em sto me nije upozoravao, em nije ni imao razlog da me banuje vec ovde jednostavno ne sme da se kaze nista sto nije kako on misli i sto je suprotnst njegovom misljenju!
Za kikija ne sme da se kaze da je skup, da ubija sa cenama... :kuuku:
Yebo ja forum ako cu samo da mlatim glavom na neke budalastine i da ne smem da kazem svoje misljenje!

Drugo, on je meni izasao u susret nekoliko puta ali mu je sve posteno placeno i posle njega sam sve to ispocetka placao drugim majstorima zato sto on NIJE doktor i NE ZNA ono sto svi vi pricate i tvrdite da zna! I evo, jednom to da raskrstimo, on nije nikakav doktor nauka za kakvog ga vi ovde smatrate pritom covek ima ego ogroman i nervira se zbog gluposti!

Dacu vam skorasnji primer, on se iznervirao sto je lik u oglasima napisao da prodaje jedini hirsh troll u srbiji, i Tazz mu napisao poruku kako je njegov auto krs a kako on ima hirsha iako ima onog raspalog karavana kome su sedista bila iskidana, limarija slicna ili malo bolja nego od Astrotraina, nikad nije uspeo da opere ona prednja hirsh sedista jel ne mogu da se operu, zadnja je sio kod snajdera i ne znam ni jel zavrsio posto nisu ista od limuzine i karavana... Motor je 2.0 obican a on ga zove baby troll neke R oznake, ne znam ni ja sta sve nije izmislio... E, JA NISAM BUDALA da klimam glavom a znam dosta stvari, naucio sam na svom novcaniku mnogo toga i savrseno dobro znam ko koliko zna!
I ono vadjenje balansnih osovina, i taj mit da razotkrijemo, recicu samo budale to mogu da izvade, pa neka sam i ja budala kad su me nagovorili da to uradim!
Motor sa njima i bez njih nema veze sa mozgom!!!!! :kuuku:

Toliko! Aj, zdravo! I prvi put znam da mi nece biti obrisan post!

I jos nesto najbitnije, kad mi je menjao onaj pk kajs slagao me je za Svetu koga ja tad nisam ni poznavao da je Tazz njemu nosio da mu Sveta zameni lanac i sveta mu kao navodno nije zamenio lanac vec zasrafio neki sraf da ga samo nategne a kao sebi ostavio novi i naplatio zamenu! To sam tad poverovao i nisam zbog te njegove lazi isao kod Svete dok nisam video da je to nevidjena glupost i da Sveta to u zivotu ne bi uradio! I od kad kod Svete odrzavam auto ja nemam nijedan jedini problem! :th_hi:

Korisnikov avatar
treki
Drug Član

Postod treki » 05 Jul 2013, 17:06

AERO, vec sam se slavisi izvinio, evo sad cu i javno. Nisam imao nameru da dolivam ulje na vatru. Ispalo je da jesam i krivo mi je zbog toga. Ako smatrate da ce doprineti mirnijem resenju problema mogu da obrisem post, slobodno mi recite u pp, nece mi biti problem.
Krivo mi je sto se desilo sve ovo i sad vidim da sam mozda neke stvari mogao na drugi nacin da kazem. Pruzam punu podrsku vama koji pokusavate situaciju da smirite i izvinjavam se jos jednom javno ako sam doprineo da dolijem ulje na vatru, a posle perkele-ovog posta, vidim da jesam.
Perkele, nemoj pogresno da me shvatis, ali i dalje stojim iza onoga sto sam i ranije pisao, da mislim da je ovo mesto suvise vredno da se prepucavamo oko toga ko je bolji, ko je tata mata i sl. Ja svojim odgovorom sigurno nisam doprineo boljitku foruma i voleo bih da povucem sta sam rekao, ali ne zelim to da uradim sam jer bi ispalo da sam covek koji ne ume da istrpi kritiku oko svog misljenja, bio u pravu ili ne.
Ukoliko admini budu smatrali da bi brisanje posta i prethodnog i ovog koji pisem, doprinelo boljitku, ja se javno slazem da to uradim, jer bih voleo da se situacija popravi.

Ljudi , suvise smo mali i suvise nas malo ima da bismo si dozvolili ovakve ispade. Mnogo vece zajednice sam gledao kako se cepaju i raspadaju zbog pojedinaca i povredjenih ega ljudi. Jebiga.
Desilo se sta se desilo.
Ako ja nekako mogu da pomognem recite.
Ako ce biti bolje da se ovo obrise da se smiri situaciji, daj da brisemo.
I nadam se da cemo uspeti da prevazidjemo ovu situaciju.

Pozdrav svima i neka vas SAAB-ovi sluze. :th_hi:

saab 9-5

Postod saab 9-5 » 05 Jul 2013, 17:08

A ti Perkele kenjash i seres gde god stignes.
Pa i u svojoj kuci.
Videh te jedanput...
I procenih te dobro...
sad kada coveka nema pljujes po njemu.
Kad mu je tashta preminula... plakao si u ocaju... spasao te... dosao sa sahrane da ti pomogne... dao si mu 10-20 evra.. kao za gorivo... btate to sto je on uradio tebi na parkingu... drugi bi ti uzeo 50.
Pukla ti turbina...
On na ledini kasapi ruke. Dolazi u Staru Pazovu, skida ti turbo raspali, Slepuje te u indjiju, dolazi posle par dana, montira ti turbo, pere karter, interkuler ako se dobro secam jebe se ceo dan do kasno u noc ti mu das 50 evra.
Taj posao kosta mnoooogo vise.
On nikad za sebe nije tekao doktor.
On nikad za sebe nije rekao Direktor.
On nikad se nije guzio gde mu nije mesto.
Za razliku od njega koji je za tebe Velicina... Ti si... mrav.

Veruj mi momcino iskompleksirana da je on za tebe Gospodin covek.
Pricas o Banu...
Pa znam ja dobro kad si ga popio i popio si ga sa razlogom. Bilo je u pitanju Lanac za kako si tj nudio 80 evra kao dobra cena a on ti stavio racun na 4600 dinara. ej bre dinara.
Pomogao vam svima. ovde pljujete po njemu.
Misevi jedni.
Na kom forumu mozes takve reci kakve ti upucujes i upucivao si ranije da kazes Adminu ili Founderu? Dobio bi momentalan permanentan ban.
Covek ti obrisao par postova ti revoltiran kazes moze da te i nema. Covek ti ispuni zelju na jedan dan. On ti kriv.
Moderatori i Admini ne moraju ra objasnjavaju svoje postupke.
Svaki forum JESTE VLASNISTVO jednog coveka koji ga je oanovao.
On je samo zele da podeli sa par nas pozicije, Aero, Posle Carlsson, Onda kd24se ili kako vec, pa slavisa na kraju.
Po tome se vidi da covek noje autokrata i da se na ovom forumu nije ponasao kao sto se ponasao na drugim forumima Founderi i Admib.
Bio je Demokrata i pustao druge da rade.
Ti si ga nacepio, Snosio si konsekbence.
Sto ne kenjas o Carlssonu koji je pobrisao preko 100 clanova, koji su bili stari i neki novi.
Sto ne kenjas o Zokiju malom koji ti je uzeo pare za generalnu i kostalo vose nego kod tog Kikija koga stalno uzimaa u usta

Korisnikov avatar
troll 9-5
Pridružio se: 13 Mar 2012, 00:00

Postod troll 9-5 » 05 Jul 2013, 17:08

@Perkele Za ostalo ne znam al znam da je zvao Kikija da ga pita dal' ide na Skup, Kiki mu je rekao da nece jer mu se spava (Tazz ga probudio) ovo znam jer sam bio sa njim u kolima u tom trenutku...

saab 9-5

Postod saab 9-5 » 05 Jul 2013, 17:11

Kako sve ovo znam...
Njegov sam brat.
I znam koliko je ispizdeo.
I znam kakav si Ti covek perkele.
Nemoj da pricas da neko laze koga nema ovde.
nije lepo.
Aero kaze da se ne.doliva ulje na.vatru ti to cinis.
Ako svako moze da kaze svoje misljenje evo ja ga rekoh.
Isto ko sto sam mu rekao da se Admin pozicije nikome ne daju na forumu. Samo moderatori. Ali ne on jw zeleo da vise ljudi ucestvuje u tome.
Pljujes po coveku kome nisi ni do malog prsta na nozi.
Bolje glefaj i svoje dvorise pre nego li pljujes po komsijinom

Korisnikov avatar
Perkele
Drug Član
Kontakt:

Postod Perkele » 05 Jul 2013, 17:21

Saab 9-5, ja nemam pojma ko si ti uopste, i u pravu si samo jednu stvar, taman sam krenuo da dodam da mi je najkrivlje sto je otisao sa foruma pa ne mogu sa njim da ovde pisem a da ne bude obrisano! Milion puta sam hteo da napisem istinu i svoje misljenje ali sam znao da bi uvek bilo obrisano! Za ban ne lupaj kad ne znas, ne mozes ni znati posto je sve odmah brisao! Nema veze sa lancem, ja sam lanac platio toliko i nikog nisam terao da ga kupi, a bio sam ispred njegove zgrade kad mi je javljena cena lanca i on je rekao da je ta cifra dzabe... Sto se turbine tice, jel malo da nekome dam 50e i 20e za gorivo da dodje skine i namontira??? To ne kosta kod nikoga vise, a jos mi je curelo na sve strane oko nje pa sam posle placao opet... To kad je dosao sa sahrane sam ponovio nekoliko puta da samo zbog toga nisam nikad hteo da se javno prepirem sa njim iz postovanja ali neke granice su predjene i nisam retardiran da cutim i citam lazi i gluposti! Sto se Zokija tice, uzeo mi je 200e samo za ruke, i decko se potrudio, nikad ga nisam krivio za duvanje i curenje ulja iz motora jel realno nije nista ni kriv! Kriv je sto je okrenuo klipove naopako i sveta je to resio ali po mom misljenju to nije moglo da prouzrokuje to vec je zbog toga motor samo bio bucniji!

saab 9-5

Postod saab 9-5 » 05 Jul 2013, 17:37

Ti si popasao svo znanje ovog sveta a nemas pojima o cemu pricas.
Skidanje turba na ulici u 23h i slepanje kosta preko 150 evra.
Pranje kartera i ostalih sranja kosta po 50 evra...
Sve ja.znam.dobro o tebi i odlicno sam upucen u to sta i kako sa tobom je bilo.
5 Ljudi te okarakterisalo kao Budalu.
Ja im verujem.
Lanac nije bio samo lanac za 80 evra vec Misu jedan lanac + zatezac lanca.
Djubre jedno lazljivo.
Za to ti je rekao da je odlicna cena.
Djubre jedno bre seljacko.
Nikad.nije rekao da je.njemu neko stavio produzeni lanac, vec da je vidjao.
Nikad nije rekao da je.njemu Sveta nesto radio jer mu nije radio nista sveta.

Korisnikov avatar
Perkele
Drug Član
Kontakt:

Postod Perkele » 05 Jul 2013, 17:44

Slusaj glupane, brat ti je pa razumem da ga branis, ali ti si ubedjen u nesto sto nema veze sa mozgom, on licno je rekao za Svetu da mu je on menjao lanac i zavario neki sraf, nisam budala da to izmisljam! A tih 5 ljudi mi je uzelo pare na foru pa sad pricaju da sam budala sto sam provalio ko su i kakvi su!
I ti pricas o necem sto smo ja i on sami pricali u kolima i svadjas se ovde sa mnom zbog neceg sto nisi cuo i ne znas!!! Alo, o cemu mi ovde raspravljamo uopste!? :suprised:
Od tih 5 ljudi koji su rekli da sam budala jedini koji ima osnova i prava da to kaze je Boki, nisam ispostovao dogovor sa njim ne zbog toga sto sam los covek vec zbog toga sto sam bio u ogromnom minusu i morao sam da se izvadim prodajom delova sa onog slupanog aera i ovom prilikom se izvinjavam javno Bokiju za to, on je dobar covek koji je spreman da pomogne uvek i tu sam stvarno pogresio i kajem se! :kgld:

saab 9-5

Postod saab 9-5 » 05 Jul 2013, 17:52

Kako da ti misu jedan kaze da je Sveta njemu nesto radio kad Igora Sveta nije nikad ali nikad video u svom servisu i nilad nije prisao njegovom autu.
Misu jedan ON IMA HIRSCH BABY TROLL.
On ima hirsch sedishta kao nova.
Nije ih oprao jer ga boli dupe za to i nema vremena kao ti koji lelemudis.
Sedista zadnja je.resio i izgledaju kao original jer zna. Misu!
On je celog Hirscha onog prepakovao kod sebe

saab 9-5

Postod saab 9-5 » 05 Jul 2013, 17:56

Gde te prevario i kad iskompleksirana individuo?
Covek ima Baby Troll 2.0 sa oznakom B205R u software-u
Ima mitcu turbo.
Ceo Horsch onaj je stavio kod sebe.
A ti, misu?
Pukao si nebrojeno para i sta imash?
Imas Auto sa Krivicnim delom. Sa veliiiikim K!
Bolje.ti je cuti.

Korisnikov avatar
saabvolvo
Pridružio se: 14 Apr 2013, 00:00

Postod saabvolvo » 05 Jul 2013, 17:56

Dođoh sa posla sad...i čitam...sve ovo što pišete je zdrava komunikacija,po mom mišljenju..zašto zdrava? zato što kažete ono što mislite,i to je,u neku ruku korak napred,bolje nego ćutati i "trpeti"...ja mislim da je forum naš,jer smo tu,a i dadosmo 10 eur,neki,neki ne...nema veze...i njihov je,tu su...i u ustavu zemlje piše da svako ima pravo na mišljenje,slobodu izražavanja,glasanje,pravo na rad i sl...a ne na jednom forumu koji treba da bude razbibriga,druženje,pomoć,a ne lična promocija...
Tazz-a ne poznajem,neznam da li je stručnjak,doktor,kralj,general...kad ga upoznam..ako dođe do toga,znaću...mislim da je,iz prethodnih postova,čovek koji ima visoko mišljenje o sebi..IGRAM SE,IMAM PARA PA SE IGRAM...to je jedan od sukoba (neznam sa kim)...komunikacija...ja sam najbolji,sve znam,mogu...vozim saaba 7 godina a niko od vas neće ni dve jer nemate para..ja imam...TAZZ ne poznaje mene ili nekog da tako priča...možda imam da kupim sve saabove u srbiji i survam u dunav...TAZZ kolege sa foruma oslovljava sa MOMCHINO, naravno,sa dozom ironije,a ja,recimo imam 44 god.vozim šleper od 20-te.prošao evropu,bio,video,doživeo,prošao...i mnogi ovde
TAZZ skromnost je vrlina..saab 9-5-- meni TAZZ nije radio kola,niti će,imam gde,ovde nisam zbog TAZZ-a,saab sam kupio zbog toga što znam šta je saab bezbednost od pre 30 god...imao ga u porodici...na forumu treba da ima svako prostora za mišljenje,da li se nekom sviđa ili ne,i tako će forum biti kvalitetniji a članovi će znati sa kim mogu a sa kim ne...lažna prijateljstva zarad neke sitne koristi...DNO...

saab 9-5

Postod saab 9-5 » 05 Jul 2013, 18:00

Za tebe je on Gospodin Covek.
Kad.je.video da ti nisu sve ovce.na.broju i da imas ringispil u glavi resio je da te preskoci.
Ko bi normalan trazio da mu Ti budes ispred deteta i zene ... A to si ti trazio. i namerno pisem malo ti, Jer NE zasluzujes a ti se obracam kako pismenost nalaze. Nisi vredan velikog T.
Da sam ja hteo da radim ono sto je on radio na forumu ti bi mi odavno ladio glavu trajno.

Korisnikov avatar
treki
Drug Član

Postod treki » 05 Jul 2013, 18:00

Ljudi molim vas da spustite loptu.

Ja sam zasro jer nisam mogao da se suzdrzim i rekao stvari na pogresan nacin.

Dajte raspravljajte sve licno i u 4 oka. Ovo nicemu ne vodi.
Sad mozemo da se podelimo na to ko koga podrzava i da se svadjamo do sutra, jer je ovaj rekao ovo, a onaj ono. U svemu moze samo forum da izgubi, a kad kazem forum mislim na nas kao grupu ljubitelja saab automobila.

Da sam u tom trenutku mogao da predvidim da ce da izbije ponovo svadja, ne bih nista ni rekao. Sad je kasno.
Ali molim vas da smirite situaciju, nista dobro ne moze iz ovoga da proistekne.
Glasam da se cela rasprava brise jer nicemu ne vodi i sve se svodi na rekla kazala.
I jedna i druga strana moze da kaze sta oce, a mi ostali mozemo da verujemo ili ne verujemo i da pocne opsta svadja, a od toga opet nema nista.

Jos jednom se izvinjavam sto je moj post bio okidac za raspravu i jos jednom molim sve clanove da se malo smire i da se resi ovo kako prilici odraslim ljudima.
Ja cu prvi voditi racuna o tome sta pisem u buducnosti i u potpunosti podrzavam ono sto je AERO rekao u odgovoru na moj post.

saab 9-5

Postod saab 9-5 » 05 Jul 2013, 18:12

On Gospodine saabvolvo nema visoko misljenje o sebi.
On Gospodine saabvolvo nikoga ne gleda sa visine. Takav ste mozda dojam saabvolvo dobili, jer ga ne znate licno. i verujte on Ne bi prisao vasem autu osim da ga pogleda. jer kako sam.kaze Ne zna Dizele.
Komunikacija po pitanju njega je onakva kakva je. Nema sukob u svojoj ludoj glavi.
Forum JESTE vlaanistvo onoga ko ga je oanovao da li to Vi hteli ili ne tako je.
Kad i ako ga upoznate u shta sad sumnjam... Videcete da nije takav. Dao je Mogucnost ostalima da uceatvuju u forumu. To samo neko ko veruje ljudima a takav je, moze da uradi. iz par njegovih postova ste zakljucili shta? Kad je rekao da razbija dizele... kad je rekao da On sve zna?
Nemojte stavljati reci u usta nekome ko nije tu.
Sve ima u postovima kako sami kazete.
Ono sto ne zna to i kaze, ali ono sto kaze da zna... zna.
Cak je i skroman po nekim atvarima za razliku od ovog misha koji JESTE U FAZONU JA PA JA PA JA.

saab 9-5

Postod saab 9-5 » 05 Jul 2013, 18:18

AERO je napisao: napisite STA VAM SMETA NA FORUMU
Meni smetaju ljudi koji su dvolichni.
Smetaju mi ovakve priche jer su lazi.
Smetaju mi stvari da se neko izdize u Nebesa konkretno taj sveta a TAZZ je par puta i nacrtao koliko taj isti sveta bije po usima.
Taj perkele Pljuje.po TAZZu i sad po kikiju Ne osnovano.
Sisha ga sveta da boli sve ali neeeee Kiki dere, a TAZZ vara.
Taj isti Perkele je i ispalio Bokija , imali dogovor oko necega.
Sad ni Boki ne valja. Niko ne valja.
Od kikija je otisao kod bese trnavca, pa ni tamo nevalja a bilo je trnavac HIT i vrh covek.
Perkele je lik koji ....
Dosta je.bilo.
Ako TAZZ nije.bio demokrata ja ne znam koji forum je imao vise slobode.
Ovako sve je Ok.
Presli ste na nov domen imate full php i pretragu i tako. Samo ga treba polako jos puniti.
Ali za to treba vreme.

Korisnikov avatar
saabvolvo

Postod saabvolvo » 05 Jul 2013, 18:24

Saab 9-5,dobro si rekao,stekao sam takav dojam na osnovu postova od pre..da sam spomenuo da zna dizele,nisam,rekao sam,neznam čoveka..a da li si Ti saab 9-5 nekad u životu izveo neki zaključak o nekom na osnovu kratke komunikacije,telefonskog razgovora i sl...verujem da jesi...ja to kažem...kažeš,sumnjaš da ću imati priliku da ga upoznam...zašto...on je pisao ovo što ja napisah maločas-...što je problem da se upoznamo...nisam ja rekao da je loš čovek...on je imao sukob sa kd i još nekim..ja saab 9-5 čitam i to je to...

Korisnikov avatar
Perkele
Drug Član
Kontakt:

Postod Perkele » 05 Jul 2013, 18:33

Kod trnavca nikad nisam isao tako da opet lupas, za Bokija sam kriv I priznao sam, a sta ti radis, branis tazza sto ti je brat I znas sta smo mi pricali??? Smesno je malo. Kazes kad njega nema mi sad ovo pisemo, pa kako da pisem ovo dok je on bio tu kad nikad nije smeo da ide u sukob misljenja I cinjenica vec je brisao sve!!! Objasni mi mišu mekinjaru KAKO???
Ne interesuju mr njegova zena I deca vec sto me je danima kao da sam neko dete cimao za one maglenke,, dodji sutra, zovi sutra, I svaki dan sutra!

saab 9-5

Postod saab 9-5 » 05 Jul 2013, 19:01

Hahahha
Vozi Individuo vozi.
Iznosis lazi i blatis kenjas po samom sebi.
Molim te O veliki Perkele preskoci me.
Evo i ja cu tebe.

A bitisanje ovde na forumu je tvoja licna stvar.
da li bi te.izbrisao ili ne ja ne znam.
Resis to sa njim.

Gospodine saabvolvo mozda ga i upoznate.
U pravu ste kad ste rekli da neko pogresi u proceni.
Tu se slazem sa vama.

Korisnikov avatar
saabvolvo

Postod saabvolvo » 05 Jul 2013, 19:08

Ljudi,bilo je dosta,nema svrhe ceo dan da se prepucavamo kad nista ne resavamo,vec samo nanosimo stetu jedni drugima.Sta je bilo do sad,bilo je,gotovo vise!Svako je rekao svoje misljenje i mislim da je vreme za :pozz: i :drinks:

Korisnikov avatar
AERO
Pridružio se: 25 Dec 2011, 00:00

Postod AERO » 05 Jul 2013, 19:12

Ok drugari......jel ima jos neko nesto da doda "sto mu smeta na forumu" :think:

Povratak na “SAAB CLUB CAFFE”