BLOW OFF
- GRIPEN
- Pridružio se: 15 Apr 2012, 00:00
- Astrotrain
- Pridružio se: 11 Maj 2013, 00:00
Re: BLOW OFF
crni luk, beli luk, crno vino, belo vino, tomatino, biber, malo kečapa, so, šećer i jedan paradajz
- TAZZ
- Pridružio se: 07 Jul 2013, 14:23
Grippi si u petak kutjama ili... neko pivo... pljeka...
B235R///Mackanized by TAZZ
400NM of torque! Spool it!
- GRIPEN
@Astro, ja sam vise za Carbonaru! Jel znas njega da spremas.
@Tazz - u petak najverovatnije idem za BGD
@Tazz - u petak najverovatnije idem za BGD
All systems go, ready for takeoff!
- Astrotrain
GRIPEN je napisao:@Astro, ja sam vise za Carbonaru! Jel znas njega da spremas.
znam ofc, ali češće jedem bolonjeze
- GRIPEN
- BOKI 900
- Wheeler Dealer
- Pridružio se: 05 Feb 2013, 00:00
Re: SAAB ponuda iz Srbije
evo ja cu hipoteticki da kupim tj platim saab iz loznice i neka svako za sebe kaze sta bi i koliko platio da vidim koliko ste siroke ruke,tj koliko bi koji deo zeleo snazno da plati.
opet kazem kostace hipoteticki u dobanovcima 750e.
tazz se prvi snazno prijavio da ce presnazno da plati sedista 70e.hrabro.
da cujem ostale ako vas ima.
zasto ovo kazem:da vidite sami koliko i zasto nemoze ni da se skupi koliko auto kosta jer bi meni ostala na kraju skoljka kao sekundarna sirovina i sve ono sto nikom netreba.
veliki sam optimista i egzibicionista i ulazimlako u kretenske projekte,i zato sve ovo i kazem.
meni realno netreba bas nista ali me interesuje ko bi sta i koliko platio da sebi samom nesto dokazem ili sebe tj neko svoje misljenje osporim argumentima.
opet kazem kostace hipoteticki u dobanovcima 750e.
tazz se prvi snazno prijavio da ce presnazno da plati sedista 70e.hrabro.
da cujem ostale ako vas ima.
zasto ovo kazem:da vidite sami koliko i zasto nemoze ni da se skupi koliko auto kosta jer bi meni ostala na kraju skoljka kao sekundarna sirovina i sve ono sto nikom netreba.
veliki sam optimista i egzibicionista i ulazimlako u kretenske projekte,i zato sve ovo i kazem.
meni realno netreba bas nista ali me interesuje ko bi sta i koliko platio da sebi samom nesto dokazem ili sebe tj neko svoje misljenje osporim argumentima.
Love SAAB, never GM
- TAZZ
Re: SAAB ponuda iz Srbije
Boki ja kao shto rekoh... sedishta mi ne trebaju... nisam izgoreo po lubanji da menjam HIRSCH.
Ali... kao shto rekoh... prednja sjedala bez tapacira, tachnije... prepakujem moja hirsch na ova... ta stavim na hirsch ram... to cu da platim MAX 70€. i vratim onome kome treba ili ko hoce ceo enterijer... meni trebaju prednji ramovi sjedala sa el. mehanizmom i ventilatorima, sa prekidachem ventilatora. kad prepakujem vratim prednja sledala sa grejanjem ova kozna operativna da budu manuelna...
Ali... kao shto rekoh... prednja sjedala bez tapacira, tachnije... prepakujem moja hirsch na ova... ta stavim na hirsch ram... to cu da platim MAX 70€. i vratim onome kome treba ili ko hoce ceo enterijer... meni trebaju prednji ramovi sjedala sa el. mehanizmom i ventilatorima, sa prekidachem ventilatora. kad prepakujem vratim prednja sledala sa grejanjem ova kozna operativna da budu manuelna...
- TAZZ
SAAB ponuda iz Srbije
TCS modul sa ABSom cca min 150... kompresor klime cca 100, unutrashnja budza sa servomotorima i klapnicama i onim plastikicama cca 200 menjac cca 250, felne cca 150, diskovi i kochke ako su ok 150, farovi cca 100 par, migavco par cca 30, brisaci ako su ispravno cca 40 par eto i to kupujem, motor neam pojma exotika ali kad zatreba... snaznih 800€, samo kaseta JEDNA za tri cilindra koshta oko 200-250 POLOVNA volan cca 40 sa bagom, itd itd itd...
Ovo su sindikalija cene...
Ovo su sindikalija cene...
- TAZZ
I svi smo se ucutali sa nudjenjem i licitacijom... samo ja licitirao...??? 110 evra ja jedini ponudio za delove...
- MAD SERB
- Pridružio se: 28 Jun 2013, 09:37
- Kontakt:
Ja bi rado učestvovao ali mi ništa ne pasuje na moj
ŽIVOT JE 1, SAAB JE 2.0 T !
LIFE'S TOO SHORT TO DRIVE BORING CARS!!!
Cars are my drug, SAAB is my dealer !
Mog je SAABa, vozila baba
powered by Nordic performance
LIFE'S TOO SHORT TO DRIVE BORING CARS!!!
Cars are my drug, SAAB is my dealer !
Mog je SAABa, vozila baba
powered by Nordic performance
- GRIPEN
Tazz te cene tesko.
Meni takodje nista ne treba ali ako vam fali, mogu da uzmem nesto za preprodaju... Posto su felne vec pomenute, kao i tcs, recimo dajem 100 za farove i migavce...
Meni takodje nista ne treba ali ako vam fali, mogu da uzmem nesto za preprodaju... Posto su felne vec pomenute, kao i tcs, recimo dajem 100 za farove i migavce...
All systems go, ready for takeoff!
- nordic
- Drug Član
- Pridružio se: 20 Maj 2013, 00:00
sve ovo stoji i slazem se...ali ovo su cene ako jedna osoba kupi ceo auto i hoce da zaradi na njemu... moja ideja je bilo nesto sasvim drugo...ovde CEO auto kosta 650e, a cilj kupovine bi bio da svako dobije za male pare sta mu treba... a ne da neko zaradi visestruku vrednost na autu....TAZZ je napisao:TCS modul sa ABSom cca min 150... kompresor klime cca 100, unutrashnja budza sa servomotorima i klapnicama i onim plastikicama cca 200 menjac cca 250, felne cca 150, diskovi i kochke ako su ok 150, farovi cca 100 par, migavco par cca 30, brisaci ako su ispravno cca 40 par eto i to kupujem, motor neam pojma exotika ali kad zatreba... snaznih 800€, samo kaseta JEDNA za tri cilindra koshta oko 200-250 POLOVNA volan cca 40 sa bagom, itd itd itd...
konkretno..meni trebaju felne za zimski set...razmisljao sam da kupim celicare 16..(gume vec imam odlicne ali da ih ne bi svaku zimu montirao/demontirao sa postojecih..) kada sam video ovo dobio sam ideju da pokusamo da svako kaze koliko bi dao za ono sto mu treba..da se stavi na papir.. i da vidimo dal imamo za auto...
Ja sam imao nameru da ponudim 80e za cetiri felne sa gumama i srafovima...(znam da na oglas to vise vredi ali u ovom slucaju i ovoj prici je to ogroman(preogroman) deo vrednosti konkretnog auta samo na felne.. )
dakle mojih 80 za felne, tvojih 70e za ramove sedista(ili sta vec), 40e za brisace, gripijevih 100e za farove i migavce, Astrotrain kaze da bi dao 150e za tcs,unutrasnji deo klime(klapne i sl bez displeja kompresora),sid i poklopac akumulatora... to je vec cca 440e do sada... ostaje sve ostalo na autu za 310e... znaci sa ovih par stvari imamo vec 2/3 vrednosti auta...ako se javi jos neko da mu nesto treba neka napise...ako ne uspemo da sklopimo konstrukciju nista, otpada sve... meni ne pada na pamet da dajem za felne 200-300e neke na oglase...nacicu neke celicare za manje, Saletu ne pada na pamet da daje za svaki od ovih delova 150-200e ponaosob, nece ih ni menjati... znaci varijanta koliko sta kosta na oglasu ili moze da se proda u ovom slucaju ne pije vodu s obzirom na cenu celog auta i korporativne kupovine...
Opet kazem kada su vec te pomenute cene(za koje i gripen kaze da tesko mogu da se dobiju-ja stvarno ne znam,ne trgujem delovima ali verujem coveku...) bar ja po tim cenama necu kupovati delove od auta koji ceo kosta 650e i cija je ideja kupovine bila ona koju sam predlozio.. Ako neko hoce da zaradi na autu visestruko neka ga kupi..mada kao sto smo videli niko ne zeli da ga kupi iz ko zna kojih razloga... Zaista mislim da ne treba ovo da pretvorimo u svadju ili raspravu koliko sta kosta/koliko sta moze da se proda,vredi i sl..nego ajd da vidimo da sakupimo tih 750e i da svako dobije za pare koje zeli ono sto zeli...ako ne, nista, ostaje stanje kao i sada..
Svadjanje na forumu je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi...Cak i ako pobedis opet si retardiran!
- kd23se4
- Site Admin
- Pridružio se: 26 Dec 2011, 00:00
Racunaj jos lovu za staro gvozdje i vec ste blizu
Kaze se ANLASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0 ... 0%B5%D1%80, a ne ALNASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0 ... 0%B5%D1%80
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
- TAZZ
Vidi nordic...
ja sam rekao cene koje su socijala.
Vidi TCS vredi 250, ja moj prodao toliko na dobar dan... Kucishte radijatora sa servo motorima 300... Vrednost toga, a TO crkava je cca 550 €. Sale ce da ponudi 150? Ti za alu prelepe felne sa ok gumama 80? Ja za ramove 70 + 40 za brisace, a grippi 100 za farove i migavce? Gripi i ja maltene dajemo celu vrednost kostanja delova a vi bi sicu? Vidi nije uredu. Vrednost onoga shto bi uzeo grippi je 130-140 evra u prodaji. Vrednost onoga shto ja uzimam / vracam je manja. i to radim iz obesti da bi vama pomogao. ali Sale da uzme vrednosti cca 300 evr a da 150... nije ok... ono shto se prodaje levom rukom... nek se pruzi 250, Ti 100, ja 110, Grippi ako i ako hoce a ne vidim zashto bi jer ima Aera celog 100... to je cca 560. menjach ako treba perkeleu 200... to je to... ostatak podelite ili rasproda se ili shta vec... padne dobra gozba... nemam pjma... napravimo neki auto sa ovim motorom... hahahahhaha
Samo kaem nije ok da grippi da 100 za vrednost 140 a sale 150 za vrednost od 300-400 levom rukom.
Kad bude bilo kasno, bude otishao auto, onda ce biti jooooojjjj....
To shto sam ja dao Saletu diakove za 4000 din koji au na autu bili 15-18k km je moja stvar, a njegovo je bilo da neveahto laze i kaze da nema pojma koliko kosta, a dva dana ranije na forumu napishe da su diakovi KOMAD 80-100€.
Toliko i koshtaju, da... 70-80€ OK diskovi komad ili 150par NAPOLJU. plus shipp plus carina plus pdv. Te iste diskove imam ja i bolji su od mojih, isti idu kod mog burazera... POKLONIO sam mu maltene. Kukao ide na put. i sad kao ajde da magarci kupe i daju pare za nesto, a mi da prodjemo kako mi ocemo. BOKI je ja mislim dokazao svoju tezu.
ja sam rekao cene koje su socijala.
Vidi TCS vredi 250, ja moj prodao toliko na dobar dan... Kucishte radijatora sa servo motorima 300... Vrednost toga, a TO crkava je cca 550 €. Sale ce da ponudi 150? Ti za alu prelepe felne sa ok gumama 80? Ja za ramove 70 + 40 za brisace, a grippi 100 za farove i migavce? Gripi i ja maltene dajemo celu vrednost kostanja delova a vi bi sicu? Vidi nije uredu. Vrednost onoga shto bi uzeo grippi je 130-140 evra u prodaji. Vrednost onoga shto ja uzimam / vracam je manja. i to radim iz obesti da bi vama pomogao. ali Sale da uzme vrednosti cca 300 evr a da 150... nije ok... ono shto se prodaje levom rukom... nek se pruzi 250, Ti 100, ja 110, Grippi ako i ako hoce a ne vidim zashto bi jer ima Aera celog 100... to je cca 560. menjach ako treba perkeleu 200... to je to... ostatak podelite ili rasproda se ili shta vec... padne dobra gozba... nemam pjma... napravimo neki auto sa ovim motorom... hahahahhaha
Samo kaem nije ok da grippi da 100 za vrednost 140 a sale 150 za vrednost od 300-400 levom rukom.
Kad bude bilo kasno, bude otishao auto, onda ce biti jooooojjjj....
To shto sam ja dao Saletu diakove za 4000 din koji au na autu bili 15-18k km je moja stvar, a njegovo je bilo da neveahto laze i kaze da nema pojma koliko kosta, a dva dana ranije na forumu napishe da su diakovi KOMAD 80-100€.
Toliko i koshtaju, da... 70-80€ OK diskovi komad ili 150par NAPOLJU. plus shipp plus carina plus pdv. Te iste diskove imam ja i bolji su od mojih, isti idu kod mog burazera... POKLONIO sam mu maltene. Kukao ide na put. i sad kao ajde da magarci kupe i daju pare za nesto, a mi da prodjemo kako mi ocemo. BOKI je ja mislim dokazao svoju tezu.
- TAZZ
Menjam ponudu.
u ovoj konstalaciji 50 evra za sedishta i brisache farova
150 Sale
Ti 80
Grippi 60 farovi i migavci
Perkele ako hoce 100 menjach...
To je poenta?
Ako si faca, kao shto je Boki jer je rekao ajde licitirajte on ce kupiti auto je...
Realno ovo shto ja kazem...
Ti min 100, Sale Min 250, Ja dajem rekoh 110, Grippi ako hoce 100, Perkele 150 menjach...
u ovoj konstalaciji 50 evra za sedishta i brisache farova
150 Sale
Ti 80
Grippi 60 farovi i migavci
Perkele ako hoce 100 menjach...
To je poenta?
Ako si faca, kao shto je Boki jer je rekao ajde licitirajte on ce kupiti auto je...
Realno ovo shto ja kazem...
Ti min 100, Sale Min 250, Ja dajem rekoh 110, Grippi ako hoce 100, Perkele 150 menjach...
- nordic
- Drug Član
sto se mene tice ako je takva situacija moze i 100e za felne i gume da ne komplikujemo vise pricu...za Saleta ne znam, ja sam preneo sta mi je on rekao u razgovoru onaj dan kada se pojavio auto...
znaci u ovom tvom slucaju ako se i Perkele prikljuci i uzme menjac za 150e mi imamo ceo kupljen auto ...svako uzima ono sto je kupio, ostatak uzme ko sta kome treba(ili podelimo nekako,sve jedno,lako cemo se dog za ostatak delova..), raskupusamo sve,gvozdjuriju pod presu i od tih para se napijemo i najedemo... sto se mene tice slazem se
znaci u ovom tvom slucaju ako se i Perkele prikljuci i uzme menjac za 150e mi imamo ceo kupljen auto ...svako uzima ono sto je kupio, ostatak uzme ko sta kome treba(ili podelimo nekako,sve jedno,lako cemo se dog za ostatak delova..), raskupusamo sve,gvozdjuriju pod presu i od tih para se napijemo i najedemo... sto se mene tice slazem se
Svadjanje na forumu je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi...Cak i ako pobedis opet si retardiran!
- TAZZ
Meni nije problem da dam celu cifru, Bokiju josh manje... ima i perkele verovatno, Gripi ima... ali mi svi imamo vec kompletne nekretnine. i kao ajde da uchestvujemo iz obesti...
A koji ja qratz pishem vishe...
Da bi imao kuruza, morash znati da ga zasadish, i kad da ga oberesh...
A koji ja qratz pishem vishe...
Da bi imao kuruza, morash znati da ga zasadish, i kad da ga oberesh...
- nordic
- Drug Član
sto se mene tice ja mogu da odem sutra i da kupim ceo auto, ali mi je besmisleno i bolesno da kupujem ceo auto zbog felni za zimske gume i to iz vise razloga(nemam gde da drzim delove,nemam vremena zivaca i znanja da rasturim sve to, kao i trgujem time posle..Imam drugi posao u zivotu,preokupaciju,zaradu...kada mi bude trebalo nesto od znacajnijih i skupljih delova za auto kupicu,bilo novo bilo polovno bilo od nekog od vas, bilo kupiti ceo auto-najracionalnije kao i svi vi sto ste uradili...) na kraju krajeva ni ne trebaju mi felne(ne gori mi pod nogama),imam postojece na njih cu montirati kao do sada...imam i drugi 4x4 auto sa zimskim gumama, ne moram cak ni saba da vozim celu zimu... Ovo je bio samo jedan predlog da uspemo da kupimo auto sta kome treba za pare za koje bi svako bio zadovoljan onim sto je uzeo..
- TAZZ
Poing poing poing poing poing poing poing poing poing poing poing
- TAZZ
Ovo je blow off...
Wusssshhhhhhhhhhhh..........
Wusssshhhhhhhhhhhh..........
- nordic
- Drug Član
- Astrotrain
GRIPEN je napisao:kako pravis carbonaru?
pavlaka za kuvanje, normalna pavlaka, maslinovo ulje, blue cheese, beli luk u prahu, origano, parmezan, ruzmarin, biber....mislim da sam nešto zaboravio.
a karbonaru volim da jedem od pršute i obavezno malo neke slaninice, tipa pančeta.
- Astrotrain
a što se tiče sivog griffina, ste mi dobri ovako?
- Bagzi93
- Drug Član
- Pridružio se: 19 Feb 2013, 00:00
Je l ove felne ( sa griffina) pasu na 9-3 ss ll i je l su u pitanju 16? I ja trazim set za zimske gume pa ako se ne uklopite u pricu mogao bih da uskocim i pokupim to ako dodjem na skup( a sanse su 90%). Ako se odlicite za uzimanje recite koliko bi prodali tockove i ako cena odgovara ja uskacem.
P.S. Pravo prece kupovine ima @ nordic. Prvi se javio
P.S. Pravo prece kupovine ima @ nordic. Prvi se javio