ja se ne mogu kontrolisati i nikad nisam u pravu

E moj crni Slavisa,nahebes,kako god da okrenes...Carlsson je napisao:tako je boki...zato od sad samo aero i slavisa udaraju po usima![]()
ja se ne mogu kontrolisati i nikad nisam u pravu
Ne staj mi na muku i ti sa tvojim smajlijimasaabvolvo je napisao:Što se brišu moji postovi u vidu smajlija,ovogi ovog
E to tosaabvolvo je napisao:http://www.youtube.com/watch?v=G6dkMsogZ30
to je covjek vodjaAERO je napisao:samo da sredim neke stvari
a zato ti lep potpisCarlsson je napisao:ja se ne mogu kontrolisati i nikad nisam u pravu
Doobro jeeeeee.Sta se odma udarassaabvolvo je napisao: sve diraj ali mi smajlije ne diraj![]()
Carlsson je napisao:naravno...samo se najavi![]()
bice skup...skupimo se ja i ti i zvacemo jos par likova sa svedskim masinama
Malo...da opet ne odešAERO je napisao: Doobro jeeeeee.Sta se odma udaras![]()
![]()
![]()
...što će reći, dođete kod mene na livadu dok kvarim nešto po SaabBL-ovom Aeru...Carlsson je napisao: bice skup...skupimo se ja i ti i zvacemo jos par likova sa svedskim masinama
Uf ne mogu prepih se sinoc piva,mora da me zato i boli glava,a i ono prase me ubilotroll 9-5 je napisao:@Slavisa, Orahovaca lek za dusu i teloDodji na jednu
Ono je bilo za juce, a ovo za danasSlavisacs je napisao:Uf ne mogu prepih se sinoc piva,mora da me zato i boli glava,a i ono prase me ubilotroll 9-5 je napisao:@Slavisa, Orahovaca lek za dusu i teloDodji na jednu
Jesi ti isto duboko disao dizelske pare, pa si se usput i prosvijetlionordmaschine je napisao:...duboko udahnuti, log-out kolektivni, naspaaavati se i sutra 'ladne glave (piti mineralnu!) u saabiranje. ;)
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost