HOSTING I DOMEN ZA FORUM
- saabvolvo
- Pridružio se: 14 Apr 2013, 00:00
Re: HOSTING I DOMEN ZA FORUM
O kojoj cifri je reč konačno da se zna
- BOKI 900
- Wheeler Dealer
- Pridružio se: 05 Feb 2013, 00:00
@slavisa,cek cek polako.......
ovde 95 posto clanova ima auto i stalne troskove oko njega,mnogi imaju neki problemcic i raduju se da im neko pomogne gratis savetom....
sve je to lepo.....
10% imaju znanja,iskustva i cega sve ne i nesebicno dele svoje znanje informacije i ostalo i upravo tih 10% zele da plate simbolicno i ucestvuju u ovoj prici a ostali nema potrebe......jel?
Nerazumem?
Ja shvatam da neko nema,nije problem-dace ko ima,ali ovde ispada ima samo 10 clanova foruma i sta dalje?
ostali cekaju da tih 10 to plate ili ti slavisa da potegnes najvise,posle toga svi uzivaju u blagodetima boljitka,i to je to.
ovo nije forum penzionera bez primanja vec druzina ljubitelja i vlasnika svedskog SAAB-a koji ne zele da doprinesu boljem radu ovog foruma.
Dodju,pojave se kad je problem,rese problem uz pomoc ovih nasih drugara sveznalica i aj cao do sledeceg problema.....to nazalost,nisu ljubitelji ove marke.
Ja nemam predstavu uopste koliko to kosta da se unapredi,molim da ti to okvirno izneses da znamo o kojoj je cifri rec i da svi clanovi aktivni daju svoj doprinos ovoj akciji....
Sramota je da ne ucestvuje bar 30-40 clanova koji posecuju ove stranice redovno ii povremeno.
Pa ne ricamo neznam o kakvoj cifri nego o simbolicnom ali znacajnom prilogu kada smo svi u tome(vise nas)
ovde 95 posto clanova ima auto i stalne troskove oko njega,mnogi imaju neki problemcic i raduju se da im neko pomogne gratis savetom....
sve je to lepo.....
10% imaju znanja,iskustva i cega sve ne i nesebicno dele svoje znanje informacije i ostalo i upravo tih 10% zele da plate simbolicno i ucestvuju u ovoj prici a ostali nema potrebe......jel?
Nerazumem?
Ja shvatam da neko nema,nije problem-dace ko ima,ali ovde ispada ima samo 10 clanova foruma i sta dalje?
ostali cekaju da tih 10 to plate ili ti slavisa da potegnes najvise,posle toga svi uzivaju u blagodetima boljitka,i to je to.
ovo nije forum penzionera bez primanja vec druzina ljubitelja i vlasnika svedskog SAAB-a koji ne zele da doprinesu boljem radu ovog foruma.
Dodju,pojave se kad je problem,rese problem uz pomoc ovih nasih drugara sveznalica i aj cao do sledeceg problema.....to nazalost,nisu ljubitelji ove marke.
Ja nemam predstavu uopste koliko to kosta da se unapredi,molim da ti to okvirno izneses da znamo o kojoj je cifri rec i da svi clanovi aktivni daju svoj doprinos ovoj akciji....
Sramota je da ne ucestvuje bar 30-40 clanova koji posecuju ove stranice redovno ii povremeno.
Pa ne ricamo neznam o kakvoj cifri nego o simbolicnom ali znacajnom prilogu kada smo svi u tome(vise nas)
Love SAAB, never GM
- Carlsson
- Pridružio se: 25 Dec 2011, 00:00
boki...u pravu si 100%
a cijena je presmjesna...cini mi se oko 6000dinara
[link_open=http://www.saabclubserbia.rs]SAAB CLUB SERBIA[/link_open]
- nik 900t
- Drug Član
- Pridružio se: 26 Dec 2011, 00:00
- BOKI 900
- Wheeler Dealer
- saabvolvo
Ja lepo pitao,koliko? Mogu ja da nađem rešenje za sve probleme koji mi se dese na saab-u i bez foruma,verujte,nije to bauk,ali hoću da se družimo i pomažemo,samo da svi znaju KOLIKO pa ko hoće.....
- Carlsson
kazem vam...cijena je oko 6K dinara
znacemo tacno kolika dok nadjemo najbolju opciju za forum
ali preko 6000 nije nema sanse
znacemo tacno kolika dok nadjemo najbolju opciju za forum
ali preko 6000 nije nema sanse
- saabvolvo
Iskreno,ja da dam 6000 neću,ko zameri neka zameri, u srbiji smo ljudi
- kd23se4
- Site Admin
Angazovao sam mog drugara za Hosting, ovo sa Eunetom je dosta skupo i mozemo naci bolje uslove - oni za Paluba.info placaju oko 25€ mesecno za 500GB, ali su neki ortaci sa tim momkom.
Ne znam koje ce nama uslove dati, ali spojice me ovih dana s njim. Ortak trenutno radi u Nemackoj pa molim za razumevanje sto komunikacija traje malo duze.
Ne znam koje ce nama uslove dati, ali spojice me ovih dana s njim. Ortak trenutno radi u Nemackoj pa molim za razumevanje sto komunikacija traje malo duze.
Kaze se ANLASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0 ... 0%B5%D1%80, a ne ALNASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0 ... 0%B5%D1%80
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
- Bagzi93
- Drug Član
- Pridružio se: 19 Feb 2013, 00:00
Lepo rece saabvolvo recite koliko treba i izbacite ziro racun. Dajte rok od -do da se prijavi ko moze da plati i to je to. Ko uplati lepo uplatnicu i zalepi sliku na ovoj temi. Mada ja bih uveo i neku simbolicnu clanarinu na godisnjem nivou. Svi mi mozemo makar po 500 din godisnje da uplatimo. Bilo bi i za hosting i za npr organizaciju nekog skupa . Tako bi forum lepse funkcionisao i svima bi bio od vece pomoci.
Znaci konacna cifra i termin za prijavljivanje.
Znaci konacna cifra i termin za prijavljivanje.
- saabvolvo
a cijena je presmjesna...cini mi se oko 6000dinara [/quote]
ne bih rekao da je 6000 presmešna cifra,to je 25 % nečijih mesečnih primanja
- Carlsson
6000 ukupno je presmjesna cifra
- Slavisacs
- President Saab Club
- Pridružio se: 17 Okt 2012, 00:00
- Kontakt:
Kao sto KD rece i ja cekam odgovore i misljenja sa par strana...sta je najbolje ciniti...Pa cemo do kraja nedelje imati jasniju sliku....Naravno bicete obavesteni o svemu Hvala na razumevanju
Poslednji put menjao 1 dana Slavisacs, izmenjena 4 puta
Saab 9-3 MY07
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
- saabvolvo
Naravno slavisacs
- NikolaNes
- Pridružio se: 09 Avg 2012, 00:00
ne po osobi nego ukupnosaabvolvo je napisao:
ne bih rekao da je 6000 presmešna cifra,to je 25 % nečijih mesečnih primanja
moj saab je vrh...samo da proradi
- Carlsson
rekoh i ja da je ukupno...tj bice tu negdje
- saabvolvo
Ako je 6000 ukupno onda je ok
- BOKI 900
- Wheeler Dealer
saabvolvo citas izmedju redova druze.
nije 6000 dinara po coveku a i neplacas sam da bi se izjasnio da ti neces!
Ovde niko nikoga ne prisiljava ni na sta.Nemora niko nista da plati,jer se to ne trazi kao obaveza,vec kao dobra volja da nam bude bolje.
Ali je normalno da nigde nista nije dzabe pa sto bi ovo bilo dzabe za vecinu a da plati 5 ili 10 ljudi?
kada smo se okupili prvi put dosta toga nas je sacekalo sto je organizovao sam slavisa i naravno nesto i platio za dobrodoslicu onima koji su dosli....kroz hladno osvezenje
posle toga su se ljudi smenjivali sami u donosenju pica a i u kafani se nismo razracunavali u dinar sto je naravno dobra stvar.......
znaci da ima ljudi koji mogu,hoce i druzenje im je zaista iznad 1000 ili vise dinara troska.
bosanci su napravili 700km puta,gripen 400km,sabacisko 200km,itd...
da vide i upoznaju 15 ljudi i da ispostuju skup!
voleo bi da vidim ko bi krenuo u banjaluku na takvo druzenje odavde!!!
Mnogi zaista pricaju o druzenju,a malo njih to ozbiljno i hoce a da ne gledaju sta to kosta.
Svi smo jaki na recima to mi je odavno poznato.
nije 6000 dinara po coveku a i neplacas sam da bi se izjasnio da ti neces!
Ovde niko nikoga ne prisiljava ni na sta.Nemora niko nista da plati,jer se to ne trazi kao obaveza,vec kao dobra volja da nam bude bolje.
Ali je normalno da nigde nista nije dzabe pa sto bi ovo bilo dzabe za vecinu a da plati 5 ili 10 ljudi?
kada smo se okupili prvi put dosta toga nas je sacekalo sto je organizovao sam slavisa i naravno nesto i platio za dobrodoslicu onima koji su dosli....kroz hladno osvezenje
posle toga su se ljudi smenjivali sami u donosenju pica a i u kafani se nismo razracunavali u dinar sto je naravno dobra stvar.......
znaci da ima ljudi koji mogu,hoce i druzenje im je zaista iznad 1000 ili vise dinara troska.
bosanci su napravili 700km puta,gripen 400km,sabacisko 200km,itd...
da vide i upoznaju 15 ljudi i da ispostuju skup!
voleo bi da vidim ko bi krenuo u banjaluku na takvo druzenje odavde!!!
Mnogi zaista pricaju o druzenju,a malo njih to ozbiljno i hoce a da ne gledaju sta to kosta.
Svi smo jaki na recima to mi je odavno poznato.
Love SAAB, never GM
- saabvolvo
Ja mislio po čoveku,i pogrešio,možda ishitreno reagovao kao i ti sad,kao što sam i malopre napisao ako je ukupno ok od mene,a ako se u b.luci organizuje skup POTPISUJEM da idem
- Slavisacs
- President Saab Club
- Kontakt:
Eto nama novog mesta za skup
Saab 9-3 MY07
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
- kd23se4
- Site Admin
7:1 i tako to
Kaze se ANLASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0 ... 0%B5%D1%80, a ne ALNASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0 ... 0%B5%D1%80
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
- Slavisacs
- President Saab Club
- Kontakt:
- saabvolvo
Meni su dobanovci bliži geografski,a B.Luka mi je bliža srcu i zato bih išao SVAKI PUT ako bi skup bio tamo,KUNEM SE
- Dji
- Pridružio se: 06 Sep 2012, 00:00
saabvolvo je napisao:
ne bih rekao da je 6000 presmešna cifra,to je 25 % nečijih mesečnih primanja[/quote]
Mojne patetiku oko niskih primanja...Ko baš malo zarađuje nek uplati 200 dingera kao znak dobre volje...
A mislim da bi trebalo da se uvede članarina crvena, dve na godišnjem nivou da se koriste za potrebe hostinga, skupova, kad se nekom članu dogodi nešto lepo da se kupi neki poklončić, mali znak pažnje ekie sa foruma...
Napravi se soba za članove koji su platili člnarinu i tamo se dogovaramo šta će se sa parama...
Naprave se neke kao članske karte(u vidu vizit karte, da se ne bacaju pare bezpotrebno) samo da mogu da kažem
- saabvolvo
Dji,ti si u Minhenu a...lepo,lep je Minhen...a i lepo se zaradi