1987 Volkswagen Golf 2 daleko mu lepa kuca
900 €
Opis
Prokleti GOLF u dosta dobrom stanju , utegnut trap , motor dobar , izuzetno mali potrosac . Registrovan do maja 2013 .
VAZNO - OBAVEZNO PROCITATI ( za sve Srpske golfoljupce i slavce svetog Golfa ) : NIJE NOV ! ! ! Pali , radi , ide , prevozi od tacke A do tacke B vrlo pouzdano i jeftino i to je za mator auto njegove cene DOSTA ! ! ! Kome treba golf za izlozbu da bude sajamski eksponat , neka ide kod ovlascenog prodavca , recimo PORSCHE Beograd i neka kupi NOV , ali po 30 puta vecoj ceni !
NISAM prvi vlasnik , FARBAN je ( u fabrici sigurno , a koliko puta posle toga jos NEMAM POJMA ) , NE ZNAM koliko je stvarno presao ( to mozda Sveti Ilija Gromovnik zna ili mozda vidovita VANGA ) , NEMAM tri fabricka kljuca , NEMAM servisnu knjizicu , NE ZNAM kolika mu je kompresija po cilindru , NE ZNAM je li vozen po dzombama , NE ZNAM koje ulje mu je sipano u poslednjih 25 godina , nista od toga ne znam i SAVRSENO ME NE ZANIMA za vozilo njegovih godina i njegove CENE ! Koga interesuje jeftin i ispravan , registrovan golf , moze doci da pogleda , pregleda , proba i kupi ili ne kupi , samo bez mnogo zapitkivanja u ovom kontekstu . Ovo pisem zbog bezbroj NEUMOLJIVIH tragaca za golfskim zlatom od kojih cu rak uva da dobijem dok izodgovaram na njihova nebulozna pitanja o stanju golfa , kao da prodajem ferarija 2014to godiste za 200000e . Ah , da , auto je uzet u kompenzaciji i nalazi se kod mene svega 7 dana , da znate da se ne biste ibratili i cudili kad Vam to kazem . Znam samo da isuvise volim sebe i svoje zdravlje da bih dozvolio sebi da vise ikada uzmem golfa 2 i potpisem sebi smrtnu presudu i linc od nedotavnih ljubitelja preuzvisenog golfa 2 u savrsenom fabrickom stanju . A za smesne pare .
Moze svaka korektna zamena do vrednosti golfa ili za jeftinije vozilo , nebitne marke i kubikaze . Cena u realnoj zameni 1200e .
Moze SMS od 00 do 24 h .
Posedujem jos vozila koja mozete videti u rubrici " OSTALI OGLASI OGLASIVACA " u vertikalnom stupcu sa leve strane oglase ili na linku " POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU " koji se nalazi odmah ispod glavne slike , odnosno povise brojeva telefona . Moguce su razne zamene , vise mojih vozila za jedan Vas skuplji ili vise Vasih za jedan moj i sl.
OGLAS