Jeste "kraljica" njiva. Po njivama joj nema premca.MAD SERB je napisao:Lada njiva
Preko Western Uniona najednostavnijemarko dorcol je napisao:e ljudi jedno pitanje,kako da uplatim clanarinu iz inostranstva tj nemacke????
Ako ti je skupo preko Western Uniona, obrati mi se na pp, pa cemo resiti...Sva pitanja u vezi clanarine i clanstva u [link_open=viewtopic.php?f=2&t=785&start=75]OVOJ[/link_open] temi.marko dorcol je napisao:e ljudi jedno pitanje,kako da uplatim clanarinu iz inostranstva tj nemacke????
Tazz dobar izbor telefona.. po meni je G2 trenutno i najbolji.TAZZ je napisao:Test 2![]()
Sent from my LG-G2 with TapaTalk
Ja ću se potruditi da zabeležim više uspomena sa sledećeg skupa, nažalost na tom nisam mogao da prisustvujem...Bagzi93 je napisao: P.S. Stvarno smo se obrukali zadnji put. Niko to nije ljudski slikao.
Portal jos nije namesten da radi...paliic je napisao:Tazz dobar izbor telefona.. po meni je G2 trenutno i najbolji.TAZZ je napisao:Test 2![]()
Sent from my LG-G2 with TapaTalk
Radi i kod mene..
Ne otvara mi samo stranu "Portal"
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Nema ni KD-a.Bagzi93 je napisao:Primeti sam da na forumu vec duze vremena nema @Astrotraina i @nordica ,zna li ko sta li je sa njima bili su redovni
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gosta