SAAB GALLERY
- troll 9-5
- Pridružio se: 13 Mar 2012, 00:00
Re: SAAB GALLERY
Dobar bajs
Ovo slikano na Gazeli?
wtf sa sijalicama na krovu....
Ovo slikano na Gazeli?
wtf sa sijalicama na krovu....
- nik 900t
- Drug Član
- Pridružio se: 26 Dec 2011, 00:00
- Carlsson
- Pridružio se: 25 Dec 2011, 00:00
[link_open=http://www.saabclubserbia.rs]SAAB CLUB SERBIA[/link_open]
- HIRSCH
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 00:00
bajs je vrh mnogo bih voleo da ga imam...
odakle su ove slike gore gde ih ima vise 93,95.....
s nekog sajma 2000-te...'01??
odakle su ove slike gore gde ih ima vise 93,95.....
s nekog sajma 2000-te...'01??
- AERO
Detroit Auto Show
- troll 9-5
- Pridružio se: 13 Mar 2012, 00:00
Kako je mocan ovaj crni znak... stasno
- AERO
Dvoumio sam gde da stavim ove slike,pa odlucih ovde ......."Neki"(citaj zuti),uzurbano rade na pojedinim studijama......videcete sta planiraju
Negde sam napisao,da novom vlasniku "saab-a" (po mojim vidjenjima),nema "zivota" na automobilskoj sceni ako se ne dohvate pravljenja "manjeg" automobila..........ovo je mnooooogo dobra ideja
Ni malo naivno ......
A ovako "zuti" vide saab za 10tak godina......Youngho Jong,student dizajna,ovu studiju zamislja od nekih materijala koje bi apsorbovale udar pesaka......pa tako smanjuje mogucnost povredjivanja.Statisticki podaci govore kako je najveci broj udesa izazvan ne paznjom vozaca,pa sad smisljaju kako da unaprede te sisteme(Warning System Vehicle),koji bi obavestavale ostale ucesnike u saobracaju o namerama ovog........
Kako ce to da bude ludilo za jedno 20 godina .......a mi cemo se verovatno i tada
boriti sa golf-om2
2025 Saab Sport Sedan Concept Study
Izgleda da je osnovna ideja buducnosti: Four-door saloon - coupe-like styling.
To je ovaj fazon sto su izbacili: Porsche Panamera,Maserati quattroporte,Jaguar XFR itd....sve mi nesto naginje na tu stranu,samo naravno sa linijama koje ce biti aktuelne za 10 godina - "space".....
Negde sam napisao,da novom vlasniku "saab-a" (po mojim vidjenjima),nema "zivota" na automobilskoj sceni ako se ne dohvate pravljenja "manjeg" automobila..........ovo je mnooooogo dobra ideja
Ni malo naivno ......
A ovako "zuti" vide saab za 10tak godina......Youngho Jong,student dizajna,ovu studiju zamislja od nekih materijala koje bi apsorbovale udar pesaka......pa tako smanjuje mogucnost povredjivanja.Statisticki podaci govore kako je najveci broj udesa izazvan ne paznjom vozaca,pa sad smisljaju kako da unaprede te sisteme(Warning System Vehicle),koji bi obavestavale ostale ucesnike u saobracaju o namerama ovog........
Kako ce to da bude ludilo za jedno 20 godina .......a mi cemo se verovatno i tada
boriti sa golf-om2
2025 Saab Sport Sedan Concept Study
Izgleda da je osnovna ideja buducnosti: Four-door saloon - coupe-like styling.
To je ovaj fazon sto su izbacili: Porsche Panamera,Maserati quattroporte,Jaguar XFR itd....sve mi nesto naginje na tu stranu,samo naravno sa linijama koje ce biti aktuelne za 10 godina - "space".....
- HIRSCH
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 00:00
gde si ovo pokupio....svka cast
- AERO
Carlsson-a mrzelo da kaci pa okacio ja.......pitaj njega,on voli "zute"