kakvih maloumnih,retardiranih i bolesnih umova ima u ovom beogradu.. jutros prilazim autu kada vozacev retrovizor visi na kablu..

polomljen! i tu gurnut na suprotnu stranu ocigledno namerno...sagnem se da pokupim delove razmisljajuci da mozda moze da se zalepi zglob kada u travi retrovizor od auta pored! ceo odlomljen....pogledam sa druge strane na autu visi isto retrovizor... znaci parking,regularan,obelezen...auti parkirani pod pravim uglom na put, iza zelena povrsina..niti iko ima potrebu da prolazi niti ne znam sta....ocigleno je neka budala namerno polomila samo vozaceve retrovizore od auta redom...i to 4 auta ispred zgrade... jos sam u soku... zalepio sam privremeno duct trakom.. sva sreca staklo nije polomljeno, niti oplata,motor radi,grejac takodje....samo zglob otisao.... bas je posteno i jako gurnuto na suprotnu stranu prema haubi... komsije tek sada provaljuju sta im se desilo...kako ko pridje do auta sokira se...
ovakva grupa ljudi mi nikada nije jasna...sistem nije bitno sto ja nemam koristi bitno je da tebi napravim stetu... ajd oni sto kradu tockove, maske, branike,retrovizore i sl stvari bar rade jer im to treba iz bilo kog razloga(naravno i njih treba pobiti..) ali ovo da prodjes polomis i odes..cisto eto da napravis stetu... niti su automobili nekom smetali,niti tu prolaze pesaci niti ima nesto iza pa da hoce da prodje pa mu smetaju retrovizori mada parking je sirok ima mesta da se prodje samo tako... iza je trava,blato.. sa druge strane auta trotoar sirok 2m...mesta na izvolte.. tako da za ovo treba definitivno da budes talentovani kreten!
Svadjanje na forumu je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi...Cak i ako pobedis opet si retardiran!