Shop Group

524249_3517032807343_770893169_n Ukoliko ste član Saab Club-a, možete ostvariti popust na sve artikle/usluge ponuđene u prodaji. Popust je  na pojedinačne artikle/usluge, bez ograničenja na količinu artikala/usluga za koje se interesujete.

 

 

Pravo na popust se ostvaruje, uz obavezno pokazivanje članske karte na uvid.

 

Postanite član još danas apliciranjem na pristupnoj stranici.

Za artikle kliknite OVDE, i odaberite artikal koji vam se dopada.

 

“Osnovna delatnost preduzeća je trgovina autodelovima.

Dugogodišnjim radom i korektnim odnosom sa partnerima u zemlji i inostranstvu izgradili smo reputaciju ozbiljnog partnera.

Mi smo članovi GROUPAUTO ADRIA grupe koja je deo GROUPAUTO internacionale koja pokriva celu evropu.

Lager SHOPGROUP-a broji preko 40.000 pozicija a podrazumeva autodelove koji zadovoljavaju potrebe većine prodavnica autodelova kao i potrebe većine autoservisa.

Svi artikli poseduju sertifikat o ispunjavanju standarda ISO 9001 i ISO 9002 izdat od strane Saveznog Zavoda za Standardizaciju, što garantuje da delovi nisu sumnjivog porekla i da su proizvedeni pod nadzorom, te da nisu remontovani odnosno polovni.

Isporuka robe vrši se na teritoriji cele Srbije, a u zavisnosti od potreba kupca.”

Evo spiska nekih od brendove cije proizvode Shopgroup prodaje:

Eneos, Champion, KYB, Dayco, SKF, Metelli, Icer, Ferodo, Moog, Mao, Meat&Doria, FAI, Blue Print, Japanparts, Lucas, Philips, Bosch Narva, Elf, TOTAL, NARVA, Valeo, Luk, LOCTITE, Optima, Federal Mogul, BOSH, Black Horse, KNECHT, Selenia, MAHLE, Sachs….